Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi 2022 Yılı Tahmini Bütçesi 346 Milyon 500 Bin TL.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar gündem maddelerinin görüşmesinde geçmeden önce kardeş Azerbaycan’ın bağımsızlığını ilan edişinin 30.Yıl dönümünü tebrik ederek kutladı.

Merada Açılan Sondaj Kuyusunda Saniyede 1 Litre Su

Büyükşehir Belediyesi’nden Hayvan Üreticilerine Destek

Erbil, Türk İhracatçılarını Bekliyor

Kuzey Irak, petrol gelirleriyle Türk ürünleri almak istiyor

AKÇADAĞDER’den Kosgeb Desteklerini Anlatan Seminer

Akçadağ Dayanışma Derneği ve Birlik Vakfı Malatya şubesi tarafından KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme programı düzenlendi.

Palandöken, “Marketler Şehir Dışına Çıkarsa Esnaf Rahatlar”

-“Marketler Nüfusa Göre Açılmalı” -“Perakende Yasası Güncellendiğinde Fiyat İstikrarı Da Sağlanır’ -“Yasa İle Haksız Rekabet Ortadan Kalkar”

Battalgazi’deki Üreticilere Sertifikalı Arpa Tohumu Dağıtıldı

Yerli tohumu yaşatmak, geleceğe aktarmak ve gelecek nesilleri de sağlıklı gıdaya ulaştırmak için büyük özveri örneği ortaya koyan Battalgazi Belediyesi,

Battalgazi Belediyesi’nden Yapılandırma Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, yapılandırma da son başvuru tarihinin 30 Eylül 2021 Perşembe günü sona ereceğini hatırlatarak,

MASKİ’den Yapılandırma İçin Son Çağrı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından borcu olan aboneler için başlatılan yapılandırma fırsatında son 2 güne girildi.

Yeşilyurt Belediyesinde Vergi Affı Yapılandırma İşlemleri 30 Eylül’de Sona Erecek

“ Yapılandırma İşlemlerini Son Güne Bırakmayalım”

Hekimhan Madencilik Tesisleri Malatya’ya ve Ülkeye Katma Değer Katacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Koloğlu Holding bünyesinde yer alan ve Hekimhan ilçesinde faaliyet gösteren Hekimhan Madencilik A.Ş’yi ziyaret etti.

AK Parti Mv. Çalık’tan ESKKK Başkanı Ali Evren'e Ziyaret

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık geçtiğimiz hafta Kongre sürecini tamamlayarak güven tazeleyen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Bir. Denetleme Kur. Üyesi Ali Evren’i Makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Vali Baruş 66. Dönem Pancar Alım Törenine Katıldı

Malatya Şeker Fabrikası, 66. dönem pancar alımına düzenlenen törenle başladı.

Battalgazi Belediyesi Tahakkuk Servisi, Tatilde de Hizmet Verecek

Battalgazi Belediyesi, 31 Ağustos Salı günü sona erecek olan 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunmak isteyen vergi mükellefleri için 28-29 Ağustos tarihlerinde saat: 10.00-17.00’de ve 30 Ağustos tarihinde ise saat: 09.00-17.00 arasında Battalgazi Belediyesi Tahakkuk servisi açık tutulacak.

Keskin’den vatandaşlara çağrı; “Sağlığınız için okul alışverişinizi esnaftan yapın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, okulların yüz yüze eğitime açılacak olmasından dolayı vatandaşları okul alışverişlerini esnaftan yapmaya davet ederek, okulların açılmasına az bir süre kala piyasaya sürülen ithal ucuz ürünlerin özellikle bu pandemi döneminde çocukların sağlık problemine neden olabileceği uyarısında da bulundu.

MTÜ’den Saf Bal Üretimi

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un bal üretimi ile ilgili yaptığı açıklamada “Çiçekten çiçeğe konarken taşıdıkları polenler ile yaşamımız için gerekli sayısız farklı bitki türünün çoğalmasını sağlayan arılar hayatımızın vazgeçilmezlerindendir.

Keskin: “Birlikte Fikir Geliştiriyoruz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Darende ilçesinde ziyaret ettiği esnafların sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundu.

‘Kayısının Malatya Ekonomisine Katkısı’ Konferansı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kayısının Malatya Ekonomisine Katkısı’ konferansı Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Yazıhan’da Kekiklerin İlk Hasadı Gerçekleştirildi

Malatya’nın bereketli topraklarının bulunduğu Yazıhan İlçesindeki Yazıhan Ovasında mayıs ayına dikimi gerçekleştirilen Kekiklerin ilk hasadı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

HÜNKAR HAN Et ve Şarküteri Faaliyetine Başladı

Et dünyasının önemli isimlerinden Hünkar Han Et Malatya’da yeni yerinde vatandaşların hizmetine sunuldu.

Toplam 452 haber.