Ekonomi

Ekonomi Haberleri

HÜNKAR HAN Et ve Şarküteri Faaliyetine Başladı

Et dünyasının önemli isimlerinden Hünkar Han Et Malatya’da yeni yerinde vatandaşların hizmetine sunuldu.

'Yapılandırma fırsatını kaçırmayın'

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Güleç mükellefleri uyardı:

Malatya’da İşsiz Sayısı 29 Bin 303

Malatya Valisi Aydın Baruş Başkanlığında toplanan İl İstihdam Kurulu istihdam sorunlarını görüştü. Malatya’da resmi kayıtlara göre 29 bin 303 işsiz olduğu açıklandı.

Keskin; “Esnaftan Alışveriş Malatya’ya ve Köylüye Kazandırır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı alışverişini bakkal ve pazarcı esnafından yaparak, bir kez daha vatandaşları yerli ve milli esnaftan alışverişlerini yapmaya davet etti.

Malatya’ya 350 Milyon Tl’lik Yatırım

Başkan Gürkan’dan Bilkent Üniversitesi Müjdesi

Keskin: “Yeni Sanayi Sitesinde Mesleki Eğitim Merkezi’de Planlanacak”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Altay Kışlası alanında yapılacak olan yeni sanayi sitesi içinde mutlaka yeni bir mesleki eğitim merkezinin de planlanacağını ve Malatya’ya modern, her türlü alt yapısı ile donanımlı bir okul kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

TCDD Malatya Bölge Müdürlüğü" Tren Seferleri Başlıyor"

TCDD Yolları Taşımacılık A. Ş. Malatya Bölge Müdürlüğü açıklamasında” Cumhurbaşkanlığımızın normalleşme süreci ile ilgili verdiği kararlar gereği Anahat Yolcu Trenlerimiz 12.07.2021 Tarihinden itibaren seferlerine başlayacaktır.

Keskin, “Marketten Kurbanlık Almayın, Köylünüzden Alın ki Memleket Kalkınsın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek, burada besici ve kurbanlık satan köylülerle bir araya geldi. Keskin, Malatyalılardan kurbanlıklarını marketlerden almak yerine kendi üreticilerinden görerek ve bakarak almaya davet etti.

Fırat EDAŞ Malatya’da Yatırımlarına Hız Kesmiyor

Malatya’da yatırımlarına kesintisiz devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yeşilyurt İlçesi Kuyulu Mahallesi için planladığı 2 milyon 279 bin TL’lik yatırım çalışmasını tamamladı.

Yazıhan Belediye Başkanı Öztürk’ten Suyu Tasarruflu Kullanın Çağrısı

Yazıhan Ovasının bereketli topraklarıyla buluşan Boztepe Barajının suyu Ovaya hayat verirken Yazıhan İlçesinde yetişen kaliteli ürünler ise her geçen gün ekonomiye ve işsizliğe katkı sunmaya devam ediyor.

SunExpress Bölge Müdürü Özpekin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Havacılık alanında hizmet veren SunExpress’in Anadolu Bölge Satış Müdürü Altuğ Özpekin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya gelerek SunExpress’in Malatya’daki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Keskin: “Kısıtlamaların Kaldırıldığı ilk Gün, Esnaf Siftah Yapmadan Zam Yapıldı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, elektrik ve doğalgaza gelen zamlara tepki göstererek, “Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, Esnaf daha siftah yapmadan elektriğe ve doğalgaza zam geldi, oldu mu şimdi?” dedi.

Su Borcu Olanlara Müjde!

Maski de Su Borçlarına Yapılandırma Başladı

Doğalgaza, Elektriğe ve LPG'ye Okkalı Zam Geldi

Koronavirüs salgınında iple çektiğimiz yeni normalleşme ayı olan Temmuz, zam ayı olarak başladı. Doğalgaza, elektriğe ve LPG'ye okkalı zam geldi.

ANESİAD Malatya Şubesi Basınla Buluştu

Kısa adı ANESİAD olan Anadolu Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Emin Doğaner ve yönetim kurulu Malatya’daki medya mensuplarıyla buluştu.

Keskin: “Esnafımızın Atılan her Adımdan Mutlaka Görüşü ve Bilgisi Olacak”

Sanayi Sitesinde yapılacak olan yeni sanayi sitesi konusunda düzenlenen istişare toplantısında konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, önceliğin kayıtlı esnafın olduğunu belirterek, “Esnafın bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şey yapılmayacak, adım atılmayacak” dedi.

Keskin; “Üreten ve Girişimci Kadınların Yanındayız”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, girişimci kadın Kooperatiflerini ziyaret ederek, esnaf camiası olarak girişimci kadınların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Dünyanın ilk kadın teşkilatını Anadolu’da kurmuş olan bir camia olarak kadınlarımızın ekonominin her alanında olmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Keskin, “Turizm Sektörü Gibi Esnafta Müjde Bekliyor”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını, gece kısıtlamanın saat 23.00’den sonra başlamasını ve esnafa faizsiz 100 bin TL destek kredisinin verilmesini istediklerini bildirildi.

Malatyalı İş İnsanı Hakan İnci’den Büyük Başarı

Malatya'nın Önemli Ailelerinden olan İş İnsanı Hakan İnci Edirne de kurduğu " evinibizesor.com" internet sitesiyle 81 ilde temsilciliklerinin oluşturulduğunu belirterek yakın günlerde bir toplantıyla 81 il temsilcileriyle buluşacağını belirtti.

Toplam 453 haber.