Genel

Genel Haberleri

Başkan Çınar, Yakınca Mahallesinde Gerçekleşen Yol Açma Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin bir çok noktasına geçiş güzergâhında bulunan, konut alanları ve işyerleriyle hareketli bir yapıya sahip Yakınca Mahallemizin yaşam kalitesini ve cazibesini artıran yatırımlarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Millioğulları; Yüz Yıl Sonra Yeniden Asker Kaçağı Yuvası Medreseler Mi?

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları yazılı basın açıklaması yayınlayarak Diyanet Akademisine tepki gösterdi.

Eko İklim Zirvesi / Fuarı’na Geri Sayım Başladı

Yerli ve çevre dostu otomobil TOGG, ülkemizde ilk kez EKO İKLİM Zirvesi’nde görücüye çıkacak

Battalgazi’de Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Battalgazi Belediyesi tarafından 23 Mart Teknoloji Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Günü kapsamında daha bağımsız bir nesil için seminer programı düzenledi.

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Çerçi’ye Ahilik Kalemi

1999-2004 Yılları Malatya Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yaşar Çerçi Malatya ESKK Kooperatif Başkanı Ali EVREN’i ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Keskin, Akaryakıtta tek çözüm devletin KDV ve ÖTV‘den vazgeçmesidir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Vali Baruş'tan Malatya Eğitim Vakfı’na Ziyaret

Malatya valisi Aydın Baruş, Malatya Eğitim Vakfı’nı (MEV) ziyaret ederek yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Genç TEMA Topluluğundan Farkındalık Etkinliği

Malatya İnönü Üniversitesi Genç TEMA topluluğu Dünya Su Gününde, Malatya Hanzade Konağıyla gerçekleştirdikleri ortak etkinlikte Su israfına farkındalık oluşturdular.

14 Mart Tıp Bayramı

Sağlıkçılara sahip Çıkmalıyız...

Esenlik Genel Müdürü Ünlü'den Anlamlı Ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle Esenlik A.Ş Genel Müdürümüz Sn Ata Ünlü Gülenyüzler Cafe 'de Güler yüzlü dostlarla bir araya geldi.

Başkan Güder’den Down Sendromlu Çocuklara Özel İlgi

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında özel gereksinimli çocuklar ile Masa Tenisi, Badminton, Basketbol ve Körling oynayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Farkındalığınız ile dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi.

BELSOS Yeni Yerinde

BELSOS Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Devam Edecek

“Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzemizin Büyük Bir Kısmı Tamamlandı”

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesinin Büyük Bir Kısmı Tamamlandı.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Güder: “İlçemizin Sorunlarını Bir Bir Çözüme Kavuşturuyoruz”

Şehit Emre Büyükyıldırım’ın Babasına Devlet Övünç Madalyası

Malatya Valisi Aydın Baruş, Şehit Emre Büyükyıldırım’ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratını şehidin Yazıhan İlçesi Erecek Köyünde yaşayan babası Latif Büyükyıldırım’a teslim etti.

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji tarafından Yapılan yazılı açıklamada Malatya ve çevresindeki Kayısı üreticilerine don uyarısı yapıldı.

Hekimhan Muhtarlarından MASKİ’ de İstişare Toplantısı

Hekimhan İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert“ Biz Herkesin Büyükşehriyiz, Herkese Hizmet Etmek Zorundayız”

Malatya Kent Konseyi Gençlerinden Şehitlere Vefa

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde Şehir Mezarlığı’nda yer alan Asker ve Polis Şehitliği’nin çevre bakımı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anısına Hoşaf ve Arpa Ekmek Dağıttı

“Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl Dönümünü Büyük Bir Gururla Kutluyoruz”

Toplam 1751 haber.