Genel

Genel Haberleri

Gençlik Meclisi Gönüllüleri, Dijital Gösterim Merkezini İnceledi

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönüllüleri, Türkiye’nin milli tarihi, kültürü, bilimsel ve teknolojik zenginliklerinin gösterildiği Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezinde ki faaliyetleri incelediler.

Türk Ocakları Yönetiminden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Güder, Türkiye’nin Zenginliklerini Gençlerle Birlikte İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Düşünen Gençler Topluluğu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Malatya’da kurulan Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret ederek, Türkiye’nin milli tarihi, kültürü, bilimsel ve teknolojik zenginliklerinin gösterildiği video ve belgesel gösterimlerini izledi.

Arapgir'de Mahsur Kalan Çiftçinin Yardımına MASKİ Yetişti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışı sonrasında kırsal ilçelerde ulaşımın sıkıntılı olduğu bölgelerde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yardımına koşuyor.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Araç Sahiplerine ‘Lütfen Kaputa Vur’ Çağrısı!

“Kontağı Çevirmeden, Kaputa Vuralım”

Başkan Gürkan’dan Ağaç Sanatkârları Odasına Ziyaret

Başkan Gürkan” Esnaflarımızın İş Yerlerinin Fiziki Yapılarının İyileştirilmesi İçin Büyük Gayret ve Çaba İçerisindeyiz”

Rektör Prof. Dr. Karabulut’tan Regaip kandili Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Regaip kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Bakan Yardımcısı Baydaş’tan Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir takım temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı makamında konuk etti.

Borsa Başkanı Özcan’dan Keskin’e Ziyaret

Malatya Ticaret Borası Başkanı Ramazan Özcan, ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’den Regaib Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mübarek üç ayların habercisi rahmeti ve bereketi bol olan Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

MASKİ Ekiplerinden Kar Temizliğine Tam Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Ülke Gündemi

Hamit Kiraz'ın Kaleminden !...

Vali Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan’dan Keskin’e ziyaret

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Robotik Kodlama Temel Seviye Eğitimi

“TEKNOFEST Gençliği İçin Robotik Kodlama Eğitimlerine Başladık”

Oda Başkanlarımıza Görevlerinde Başarılar Diliyorum

Dernek ve Oda ziyaretlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Hasan Tunçel, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Keklik, Zahireciler Odası Başkanı Bülent Artun ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Merkezde Kar Kaldırma Çalışmaları Hızlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri kırsalda yol açma çalışmalarına devam ederken şehir merkezinde de kar temizleme ve kaldırma çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

TÜİK'in Yeni Başkanı Malatyalı Erhan Çetinkaya

Malatya'nın Kale İlçesi Kıyıcak (Pirot) Köyü İlkokulunda öğretmen olan Zuhal ÇETİNKAYA ile öğretmen eşi Kenan ÇETİNKAYA nın oğlu, BDDK Genel Müdür Yardımcısı olan Erhan ÇETİNKAYA Cumhurbaşkanı tarafından Resmi Gazetede yayımlanan kararla TÜİK başkanlığına atandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden Anlamlı Faaliyet

Malatya İl Emniyet Müdürlünden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Fırat Kalkınma Ajansı AB Programı

Dezavantajlı Kişilerin İş Gücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu Operasyonu Konferansında konuşan Başkan Gürkan, Projenin Malatya’mıza ve Bölge İllerimize Hayırlı Olmasını Diliyorum

Toplam 1736 haber.