Genel

Genel Haberleri

Bilal Erdoğan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bilal Erdoğan Malatya’da

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Enes Eminoğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan Malatya’ya geldi.

MASKİ’de Arama Kurtarma Ekibi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın isteği ile MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde, gönüllü personelden oluşan 35 kişilik arama kurtarma ekibi kuruldu.

Geçmiş hep Güzeldi

27 yaşına kadar bende, köyde geceleri çıra ve gaz lambası ışığıyla yaşayıp Akşamları köy odalarında büyüklerin anlatığlarıyla,masalları dinleyip büyüdük,

Yeni Yıla Görevi Başında Giren Personellere Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş, Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte 2022 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılay'ı Yeni Yılda Polis ve Jandarma'yı Unutmadı

Yeni yıla görevleri başında giren polis memurlarına ve Jandarma Güçlerine Türk Kızılay'ı Malatya şubesinden anlamlı sürpriz...

Başkan Çınar“ Yeşilyurt Halımızı Markalaştıracağız”

Milletvekili Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, Halı Dokuma Kursu Sertifika Törenine Katıldı

2022 Yılının Sağlık Huzur, Mutluluk Getirmesini Dilerim

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız:” 2022 Yılından Ümitliyiz”

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Battal Yıldız, yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Güder, Çağrı Merkezi'nde Telefonları Cevapladı

Hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşların sorun ve önerilerini en etkin ve en kısa sürede ilgili birimlere aktarmayı sürdüren Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, çağrıları cevaplandırdı.

Belediye Personelleriyle 2021 Yılı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Başkan Gürkan, Belediye Personelleriyle 2021 Yılı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı

Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2021 yılı 2. dönem toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlendi.

Malatyalılar Deprem Konutlarından Memnun

Malatya'da depremden dolayı evleri yıkılan Vatandaşlar Çok kısa zaman içerisinde evleri yapılıp kendilerine teslim edildiğinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Evleri yapan TOKİ'ye ve Firmalara ayrıca Emeği geçenlere teşekkür ediyorlar.

Esenlik Marketlerinde 320 Kalem Üründe İndirim

Gürkan: Esenlik Marketlerinin Amacı Malatya’da Fiyat İstikrarını Sağlamaktır.

Çınar“ Akifleri Akif Yapan, Aileleridir”

Mehmet Akif Ersoy ve Mehmet Akif İnan Anısına Düzenlenen Söyleşi, Şiir Dinletisinde Duygusal Anlar Yaşandı

Bir Şeyler Oldu?

Neye seviniyoruz neye üzülüyoruz bir bilsek.

Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) Heyeti Malatya'da

Bursa’da 35 il derneğini bünyesinde toplayan BİLDEF, 40 kişilik bir heyetle başlatmış olduğu GAP Turu projesi doğrultusunda Malatya’ya geldi.

Polatdere'ye MASKİ'den İçme Suyu Deposu

Doğanşehir-Polatdere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Polatdere Mahallesi’ne 23 bin metrelik içme suyu hattı ve bir adet 100 tonluk içme suyu deposu yapılıyor.

Ülkü Ocaklarından Bimyad’a Ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetim kurulu tarafından Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği' (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve başkan yardımcısı Resul Özbey’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Toplam 1736 haber.