Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Çocuklar Hayal Etti, Başkan Güder Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi, ‘Sen Hayal Et Biz Gerçekleştirelim’ projesi kapsamında Orduzu Elif Şireli İlkokulu’nda öğrenim gören çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yavrularımız hayal etti, biz gerçekleştirdik. Yavrularımızın yüzündeki tebessüme vesile olduk” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yılı anma mesajı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “ Çanakkale Zaferi Türk ve dünya tarihinin akışını değiştiren, bölgesel ve küresel denklemleri baştan ayağa yenileyen stratejik bir diriliştir. Çanakkale imanın ve inancın, yedi düveli hezimete uğratıp, mağlup ettiği kutlu bir mekândır.

Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerleştirilen balmumu heykelleriyle çok farklı bir müze görüntüsüne kavuşan Ahmet Çalık Tekstil Müzesini ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütleri Başkanlarına hem balmumu heykelleri hem de diğer çalışmalar hakkında bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Gençlere Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Gençlik Merkezi Üyeleri gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için anlamlı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Toplam 384 haber.