Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 15.  Yılında Malatya’da Anıldı

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'inci yılında Malatya’da dualar ile anıldı.

Fendoğlu, 14 ve 28 Mayıs Zaferlerini 31 Mart’ta kutlayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “.Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider.

Ağbaba: Bir partinin değil Malatyalıların belediye başkanı olacağım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Herkese eşit hizmet vereceğim. Bir partinin değil Malatya’nın, Malatyalıların belediye başkanı olacağım” dedi.

Malatya’nın rantına talip olanların oyunlarını bozacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı ranttan uzak, bilimin ışığında yeniden imar edecek olan tek parti Yeniden Refah Partisi’dir. Biz bu şehrin rantına değil, bu şehrin rantını paylaşmak için aday olanların oyunlarını bozmaya ve Malatya’ya hizmet etmeye talibiz.” dedi.

İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan YRP Battalgazi Adayı Ayetullah Geçen’e tam destek

Malatya’nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin adayı Ayetullah Geçen’i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Prof. Dr. Geçit: “İddialı Bir Söz ve Biz Bu Sözü Tutacağız”

“6 Şubat depremine ilişkin Malatya’daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız”

YRP Adayı Öztürk” Pütürge Refaha Kavuşacak”

Aydın Öztürk” Pütürge’de Ahlaklı Belediyecilik İçin Yeniden Refah Diyoruz”

“Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Orduzu Köşebaşı Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Taşkın, burada seçimlerin önemine de vurgu yaparak yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını söyledi.

Pütürgeliler PÜRDEF’in Geleneksel Ramazan İftarında Buluştular

Pütürgeliler İstanbul'da PÜRDEF'in' Geleneksel Pütürgeliler İftarında' bir araya geldi.

Başkan Kahveci“ Çalınmadık Kapı, Tutulmadık El Bırakmayacağız”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “31 Mart’a kadar çalınmadık kapı, tutulmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.”

Başkan Adayı Gecen Canlı Yayında Projelerini Anlatacak 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçime saylı günler kala, YRP Belediye Başkan Adayı Ayetullah Gecen ve YRP Meclis Üyesi Adayı Sefa Ökmen 25 Mart Pazartesi 20:30’da Vuslat TV’de Canlı Yayına Katılacaklar.

Malatya’nın Koca Çınarı Şemsettin Alkan Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından ve değerlerinden, Kanaat önderi, Siyasetçi, Hayırsever işadamı AK Parti Malatya İl Kurucu Üyelerinden Özsan Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Şemsettin Alkan vefat etti.

Kardeş Olsalar Bu Kadar Olurdu, Tebrikler Enver Kiraz

Cumhuriyet Halk Partisinde 2 mücadele adamı Veli Ağbaba ve Enver Kiraz ayrılmaz ikili olarak kader birliği yaparak abi kardeş olanları kıskandıracak şekilde birbirlerine destek vermeye devam ediyorlar.

Öztürk” Pütürge Belediyesi Halkın Belediyesi Olacak”

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Söz veriyorum Pütürge’nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağım” dedi.

Toplam 3583 haber.