Eğitim

Eğitim Haberleri

MASKİ’den Eğitime Katkı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri örnek bir davranışa imza attılar.

Başkan Şahin’den Kınama Mesajı

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, Yeşilyurt ilçe milli eğitim müdürü ve iki Öğretmene yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Malatya Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezine Ziyaret

Malatya’nın önemli Mesleki Eğitim okullarından ara iş gücü ile öğrenci yetiştirerek Sanaatkarların yetiştirilmesine büyük hizmet eden Malatya Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezine heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Güder’den Rektör Bentli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Arguvan İlçesini Ziyaret Etti

İl Müdürümüz Sayın Hatice Özdemir ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Arguvan ilçesini ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi.

İl Milli Eğitim'den Proje Tanıtım Toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığı 44 projenin tanıtımı İl Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programla yapıldı.

Başkan Güder ve Kaymakam Savar, Minik Kalplerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fahri Kığılı Vakfı Mustafa Orhanoğlu 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında onlara başarı diledi.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder“ Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerimiz, hepinizi seviyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. "

Baştürk: Teknokent Malatya’mız İçin Bir Değer

MTSO Başkan A. Baştürk, İnönü Üniversitesi ve Teknokent’i Ziyaret Etti.

İnönü Üniversitesine kurumsal Akreditasyon Belgesi

İnönü Üniversitesi Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2021 yılı Kurumsal Akreditasyon Programına alındı. Bu anlamda Üniversite Kurumsal Akreditasyon belgesi almaya hak kazandı.

Şehriban Günata Anadolu Lisesi Eğitim Öğretime Başladı

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata tarafından Annesi Merhume Şehriban Günata adına yaptırdığı Şehriban Günata Anadolu Lisesi kısa sürede bitirilerek 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılı ders zili çalmasıyla başladı.

Başkan Güder Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu

Malatya’da 2022- 2023 eğitim öğretim yılında 166 bin öğrenci ders başı yaparken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli Malatya’da

Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli İl Müdürü Hatice Özdemir ile birlikte öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Başkan Güder Okula İlk Kez Başlayan Miniklere Sürpriz Yaptı

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başlarken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de minikleri ilk derste yalnız bırakmadı.

TEKNOFEST’te Başarı Gelenek Oldu

TEKNOFEST 2022 Samsun Finalleri Turizm Teknolojileri alanında Murat Canpolat ve Mehmet Söylemez danışmanlığında

İlhan Akıncı Öğrenci Yurdu Kullanıma Hazır

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Malatya’da İlhan Akıncı Öğrenci Yurdu’nun öğrencilerin kullanımına hazır olduğunu duyurdu.

İKSAD Avrupa Konferansı Bükreşte Başladı

İKSAD Enstitüsü ve Romanya Bilimler Akademisi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Avrupa Konferansı Bükreş'te başladı.

Erman Ilıcak Fen Lisesinde Başarılı Öğrencilere Ödül

Malatya’da eğitim kalitesiyle ve aldığı başarılarla Türkiye’de adından söz ettiren Erman Ilıcak Fen Lisesi 2022 yılında Türkiye derecelerine giren öğrencilerini plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Toplam 449 haber.