Eğitim

Eğitim Haberleri

Başkan Güder'den LGS’ye Giren Öğrencilere Destek Ziyareti

Sınav öncesi öğrencilere ve ailelerine çay ikramında bulunan Başkan Güder, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her daim yanındayız” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinden“ 5 Haziran Dünya Çevre Gününe Özel Yarışma”

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Liselerarası ‘Çevre Bilinci ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı

MTÜ'de Tazelenme Üniversitesi’nde İlk Ders Heyecanı

Yaşlı bireylerin sağlıklı ve kaliteli bir yaşlılık geçirmeleri amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 60 yaş ve üzeri bireylere yönelik yürütülen “60+ Tazelenme Üniversitesi” projesine Doğu Anadolu bölgesinde ilk katılan üniversite olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde ilk ders heyecanı yaşandı.

“Bütün Çocuklarımızın Mutluluğu İçin Çalışıyoruz”

‘Porga Çocuk Şenliği’ Renkli ve Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu...

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 05 Haziran Pazar Günü Yapılacak

Huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde 2021- 2022 Akademik Yılı 4. Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

“Hedefimiz; Bilinçli Bir Nesil Yetiştirmektir”

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ kitap Okuma ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni İle ‘Hayati İnanç’ Söyleşi Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Malatya Eğitim Vakfı ( MEV ) Üniversite Öğrencilerine

1985 Yılında dönemin Başbakanı, 8.Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal ın Onursal Başkanlığında İstanbul da ki iş adamlarımızın öncülüğünde kurulan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) kurulduğu tarihten itibaren üniversite öğrencilerine karşılıksız burs yardımında bulunmaktadır.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nezaket Okullarından Yılsonu Etkinlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliği ile açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı öğrenciler tarafından Kongre ve Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi düzenlendi.

"Destek Bizden Gayret, Çaba ve Başarı Sizden"

Yeşilyurt Belediyesi, Üniversite Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere (AYT) Soru Bankası Kitabı Dağıttı

Arguvan İlçesinde Kariyer Günleri Etkinliği

Arguvan Belediyesi, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birlikte organize ettiği Kariyer Günleri yoğun bir katılımla tamamlandı.

Global Eğitim Kurumu Uğur Okulları Malatya'da

54 Yıllık Eğitim Geçmişiyle Yarım asrı aşkın deneyim ve başarısıyla eğitime devam eden Uğur Okulları, Malatya Kampüsünde öğrencilerle buluşuyor.

“Hayatımızın Merkezine Sıfır Atık Bilincini Yerleştirmeliyiz”

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Liseler Arası Ödüllü ‘Çevre Bilinci ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışması Düzenlendi

Bilgi Yarışması Büyük Finalle Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen ödüllü bilgi yarışması, gerçekleşen büyük finalle sona erdi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 4 Yaşında

“Bilim, emek ve özveri ile yükselen üniversite” şiarıyla 18 Mayıs 2018 yılında kurulan Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) faaliyete başlamasının üzerinden 4 yıl geçiyor.

Darende İlçesinde Anlamlı Etkinlik” Bir Kitapta Sen Oku”

Malatya’nın Darende İlçesinde Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırılması için “ Bir Kitapta Sen Oku” etkinliği gerçekleştirildi.

Eğitim Gören 41 Öğrenci Çanakkale’ye Uğurlandı

Semt Konaklarında Eğitim Gören 41 Öğrenci Milli Mücadele Kampı İçin Çanakkale’ye Uğurlandı...

Malatya Türk Eğitim-Sen Şubesinden İftar

Malatya Türk Eğitim-Sen Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım olması dikkat çekti.

Toplam 449 haber.