Eğitim

Eğitim Haberleri

Ağbaba” Milli Eğitimi Taşıyacak Başka Yer Kalmadı Mı?”

CHP Malatya Mv. Ağbaba “mesleki eğitime önem veriyoruz’ diyenlerin, 800'e yakın kız öğrencinin eğitim gördüğü meslek lisesini şehrin dışına taşımalarını anlamak mümkün değil” dedi.

Vali Şahin ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Hayırsever İşadamı Sabri Günata tarafından Eğitime 100 de 100 Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanarak 24 derslikli olarak yapımı devam eden ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

MEM İMKB’ye Taşınıyor

Uzun yıllardır Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi binada Battalgazi Milli Eğitim Müdürlüğü faaliyet gösterecek. MEM ise çevre yolundaki İMKB binasına taşınacak.

Malatya’mıza Güzel Bir Fen Lisesi Kazandırıldı

Başkan Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Özdemir ile birlikte Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde incelemelerde bulundu

Çamlıca Okullarından LGS 2022’de Büyük Başarı

Malatya’da eğitim disiplini ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettiren Çamlıca Koleji 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da büyük başarıya imza attı.

Malatya Eğitim Vakfından Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Eğitim Vakfı(MEV) Genel Başkanı Tülin Ersöz, Malatya Şube Başkanı Naim Kaysıcı ve vakıf yöneticileri Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Başkan Gürkan'a Mektup

Başkan Gürkan Öğrencilerin Taleplerin Geri Çevirmedi

Çınar“ İyi Tatiller, Kitap Okumayı İhmal Etmeyin”

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ziya Gökalp Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak çocukların karne heyecanına ortak oldular.

Öğrencilerin Karne Sevinci

Başkan Gürkan Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

MGC’den İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DEVA Partili Polat” Eğitimde “Fırsat Eşitliği” Sağlanmalıdır”

Demokrasi ve Atılım Partisi Eğitim İşleri Başkanı Belkıs POLAT yayınladığı yazılı basın açıklamasında Eğitimin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı;

400 Genç Eğitim Ve Etkinlik Kampını Başarı İle Tamamladı.

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin organizesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 20-23 Mayıs 2022 Manisa Kırkağaç Kadınlar Kampı ve 10 – 13 Haziran 2022 Mersin Silifke Erkekler Kampını başarı ile gerçekleştirdiler.

İnönü Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci 

İnönü Üniversitesi'nde 2021- 2022 Akademik Yılı 6000 öğrencinin mezun olduğu Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

AK Parti’den İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Ziyaret

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Tuğba Atsız Yücel ve Kamil Biter ile birlikte Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gürkan,“ Gazi Akmercan Ve Ailesine Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Akçadağ Akmercan Ortaokulunun açılışında konuşan Başkan Gürkan, “Malatya’ya Eğitim Anlamında Yoğun Yatırımlar Yapılıyor”

Malatya Milli Eğitim Müd. Hatice Özdemir Pütürge’de İncelemelerde Bulundu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Pütürge ilçesine ziyarette bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Darende Aşağıulupınar 75. Yıl Cumhuriyet Okulunda Yılsonu Etkinliği

Malatya’nın Darende İlçesi Aşağı Ulupınar Mahallesinde 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin yılsonu okuma etkinlikleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

MTÜ’de “Sıra Dışı İşler” Mezuniyet Sergisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu’nda Dünya Çevre Günü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında “Sıra Dışı İşler” Mezuniyet Sergisinin açılışı yapıldı.

Toplam 449 haber.