Eğitim

Eğitim Haberleri

TÜBİTAK 15. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Malatya Başarısı

TÜBİTAK 15. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması (2204-B) Malatya Bölge Değerlendirme Sonuçları Açıklandı. Malatya’dan 14 Proje Derece Yaptı, 6 Proje Bölge Birincisi Olarak Finalde Yarışmaya Hak Kazandı.

Başkan Güder, İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli projenin mimarları olan Fırıncı İlkokulu 3.ve 4.sınıf öğrencilerini konuk etti. Başkan Güder, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için Battalgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız” dedi.

MTÜ’den Uluslararası E - Panel

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (IFCC), Türk Biyokimya Derneği işbirliği ile "Clinical Chemistry and Molecular Diagnostics" and "Laboratory Management and Quality Control" konulu e panel MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, IFCC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tomris Özben, Türk Biyokimya Derneği Başkanı Prof. Dr. Doğan Yücel, African Federation of Clinical Chemistry (AFCC) Başkanı Prof. Dr. Rajiv Timothy Erasmus’tan oluşan organizasyon komitesinin başkanlığında hazırlandı.

Tübitak 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında Malatya Başarısı

Malatya’dan Bir Proje Türkiye İkincisi Olurken Bir Proje Teşvik Ödülü Aldı.

Başkan Güder: “Kütüphanemizi Kısa Sürede Gençlerimizin İstifadesine Sunacağız”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımına başlanan Merkez Beydağı Mahallesi’ndeki Semt Kütüphanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Çınar, LGS Sınavına Giren Öğrencilerle Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (LGS) Liseye Geçiş Sınavına giren öğrencilere moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar günü birinci oturumu saat: 09.30’da, ikinci oturumu saat: 11.30’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde bazı tedbirler aldı.

Turgut Özal'da 3 Fakülteye Dekan Atandı

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ndeki (MTÜ) üç fakülteye dekan ataması yapıldı.

Büyükşehir Meydan Karşılığında Milli Eğitime Okul Alanı Bağışladı

Malatya Kent Meydanı İçin Protokol İmza Töreni Düzenlendi

Başkan Güder: “Gençlerimize Güveniyoruz, İnanıyoruz”

Başkan Güder, Dünya Birincisi Balaban’ı Ağırladı

Feridun Balaban'dan Başkan Çınar'a Ziyaret

Başkan Çınar, Genç Yaşta Büyük Bir Başarının Altına İmza Atan Feridun Balaban İle Biraraya Geldi

Başkan Gürkan, ‘Telafide Ben de Varım’ Toplantısına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB Başkanvekili Gürkan, Milli Eğitim Bakanı Selçuk ve Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Filistin bildirisine 14 rektör imza atmadı

Türkiye'deki 189 üniversite rektörünün imzasının bulunduğu bildiri, OSTİM Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde kamuoyuna duyuruldu.

MTÜ'de Dünya Arı Günü Sebebiyle “Arı Ürünleri ve Apiterapi" Konferansı Yapıldı

“Arılar Sağlımız İçin Bir Umut Kaynağı Olmaya Devam Ediyor.”

Öğrencilerden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Öğrencileri Belediye Meclis Salonunda Ağırlayan Başkan Gürkan; “Sizler Yarın Bu Meclisi Yönetecek Yöneticiler Olacaksınız”

RegeneronISEF Yarışmasında Dünya Birincisi Malatya'dan

Malatya’dan 1 proje RegeneronISEF yarışmasında SPIE özel ödül kategorisinde Dünya Birincisi oldu

Yazıhan Köylerinde İnternet Hizmeti Alınamıyor

Yazıhan ilçesine bağlı, Dedekargın, Tecirli ve Sürür köylerinde internet yayınlarını alamadıklarını belirten vatandaşlar eğitim hizmetinin aksadığını belirterek öğrencilerin zor durumda kaldığını söylediler.

Jandarma Denetimlerinde 164 Şahsa İdari Para Cezası

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1 Hafta içerisinde sokak kısıtlamasına ve diğer kurallara uymayan 165 şahsa 553.502 Tl idari Para cezası uyguladı.

Rektör Karabulut, Üniversite Yolunda Programının Konuğu Oldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, TV 100’de Bengü Kantekin'in sunduğu “Üniversite Yolunda” programına konuk olarak, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Malatya ve MTÜ hakkında merak edilenleri cevapladı.

Toplam 449 haber.