Yenimalatyaspor Alanyaspor'u Ezdi Geçti. Skor 1-0

Süper Ligin 35 haftasında Yenimalatyaspor kendi evinde ağırladığı Alanyasporu 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        13 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Yenimalatyasporda 65. dakikada Teenage Hadebe kaydetmesiyle haftalar sonra 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 37 ye çıkardı. Aytemiz Alanyspor ise 52 puanda kalarak 35 hafta geride kaldı.

 

       Süper Lig 'de 35. hafta maçında Helenex Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanan taraf 1-0'lık skorla ev sahibi takım oldu. Yenimalatyaspor 13 maç sonra kazanmayı bildi. 

 

       Yeni Malatyaspor gelecek hafta Erzurumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

 

İrfan Buz’dan maç sonrası sosyal medya hesabından açıklama; 

 


         Yenimalatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz açıklamasında" 5 haftadır buradayım. Çok fazla geriye bakmadım. Takım halinde konuştuğumuzda daha kompakt olmamız gerektiğini söyledik. 

 

        Bugün bizim için üç puan inanılmaz önemliydi. Her şeyden evvel şunu söylemek istiyorum. Biz tabi ki hoca olarak yardımcı oluyoruz ancak aktörler, sahada olan futbolcularımız önemli. Burada başta takım kaptanımız Adem Büyük olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Her şeylerini ortaya koydular.

 

        Gerçekten eksiklerimiz çok fazlaydı. Bugün de önemli bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Önümüze bakacağız. Yarından itibaren Erzurum müsabakasına hazırlanacağız. Zor müsabakalar bizi bekliyor. Çalışarak, doğruları yaparak bunun üstesinden gelmek istiyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN