Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Algı Anketleri Vatandaşları Bıktırdı

Türkiye’de yerel seçimlere start verildikten sonra anlamsız şekilde bazıları tarafından her seçim döneminde yapılan ve hiçbir geçerliliği olmayan isim bazlı anketler vatandaşları bıktırma aşamasına getirdi.

MADEF’ten Malatya Tanıtım Günleri Öncesi İstişare Toplantıları

İstanbul’da Malatya Derneklerini bir çatı altında toplayan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Malatya Tanıtım Günleri öncesi bir araya gelerek istişarelere devam ediyorlar.

Maskar” Akçadağ’da Gönül Belediyeciliği ve Şeffaf Yönetim Olacak”

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat Maskar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” müjdesini verdi.

Efsanevi Belediye Başkanı Yıldırım’dan Özel Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şerif Yıldırım, Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber’e ziyarette bulundu.

Malatyalı Esnaflar Ahi Evran Geleneğini Yaşatıyorlar

Malatyalı esnaflar zor şartlara rağmen Ticaretlerine devam ederken komşuluk geleneklerini de sıkı, sıkı yaparak sabah kahvaltılarında ortak kurulan sofralarda bir araya geliyorlar.

Esenlik Şirketi Malatya Halkının Yanında Olmaya Devam Ediyor

11 ili kapsayan Yüzyılın yıkımı diye kabul edilen 6 Şubat Depremlerinden yüzünün akıyla çıkan Esenlik Şirketi depremin ilk gününden itibaren Acil ihtiyaçları Malatyalılara ücretsiz ulaştırmasıyla herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Akçadağ’da Halkın Adayı Murat Maskar Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat Maskar seçim çalışmaları kapsamında konteynır kent sakinleriyle bir araya geldi.

"Benim Toprağım Yazıhan " Panelinde Kurumlar Biraraya Geldi

Yazıhan İlçesinde Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk tarafından ilçeye artı değer katacak ve Kayısıya alternatif ürünler neler olabilir çalışmaları devam ederken Kurum ve kuruluşlar ile konu masaya yatırıldı.

Vali Yazıcı’dan Türk Ocakları’na Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Vali Yazıcı’dan Flaş Haber ve Derin Haber’e Ziyaret

Malatya’mızda göreve başladığı günden bu yana almış olduğu kararlarla Malatya Kamuoyunun büyük takdirini alan ve kısa zamanda Malatyalıların sevgisini ve güvenini kazanan Malatya Valisi Ersin Yazıcı Basın Konteyner sitesinde bulunan Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber konteynerini ziyaret etti.

Maskar” Akçadağ’a Sevdalıyız”

Akçadağ’ın yetiştirdiği Önemli Bürokrat ve Siyasilerinden AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Aday Adayı Murat Maskar” Akçadağ Bizim Sevdamız, Akçadağ’a sevdalıyız” dedi.

Flaş Haber ve Derin Haber’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı gecikmeli olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı ve Günün anısına Hediye takdiminde bulundu.

Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneğinden Hakkı Pekel’e Plaket

Malatya’nın önemli STK’larından Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri Derneğinden Malatya’nın yetiştirdiği hayırsever İşadamı, siyasetçi, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı İ. Hakkı Pekel’e teşekkür plaketi.

Maskar” Akçadağ’da Değişim ve Gelişim Hayal Olmayacak”

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat Maskar’a Akçadağ halkı Bilgi, Birikim ve Tecrübesine güveniyor.

TÜGVA Malatya Şubesinin Konuğu AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan A. Adayı Kahraman Kavuk Oldu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kahraman Kavuk TÜGVA Malatya Şubesini ziyaret ederek Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya İl Temsilcisi Mesut Demir ve gençlerle bir araya geldi.

Ankara Arapgir’i Kalkındırma Derneği Kongresi Yapıldı

Ankara’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Ankara Arapgir’i Kalkındırma Derneği olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yazar Süheyla yıldızın kitabının imza gününde ilgi oldukça yüksekti

Ada Kitabevi Organizasyonunda Yazar Süheyla Demirci Yıldız’ın 4 Şiir Kitabı” NASYA” İmza Günü Nata Vega Alışveriş Merkezinde yoğun ilgi ile okurlarıyla buluştu.

Önceki dönem Malatya Belediye Başkanı Yaşar Çerçi’nin Kayınbabası Vefat Etti

Malatya’nın önemli Eşraflarından ve Malatya’nın önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Yasar Çerçi'nin Kayın Pederi Abdullah Yılmaz Vefat Etti.

Toplam 1265 haber.