Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Hizmetlerin Adıdır AKÇADAĞDER

Malatya'nın önemli derneklerinden ve Akçadağ ilçesinin aktif tek derneği Akçadağ Dayanışma Derneği Ramazan ayında da hemşerilerini unutmadı.

Demirel Ailesinin Acı Günü!

Malatya’nın önemli Ailelerinden ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Güldal Akşit in amcası hanımı Perihan Demirel 86 yaşında felçlik geçirme sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Yapalıkan Ailesinin Acı Günü!

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç'ın Dayısının oğlu, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden İbrahim Yapalıkan vefat etti.

Evren" Malatya Büyükşehir Belediyesine Yakışır Bir Hizmet"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme kurulu üyesi Ali Evren Malatya'daki güzel hizmetlerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Soylu” Malatya’ya 1 Değil 5 Tesis Kazandırıldı”

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu yaptığı açıklamasında Malatya’ya bir değil 5 tesis kazandırıldığını ve çalışmaların sonuna gelindiğini belirterek “Mayıs ayında deneme üretimlerine geçeceğiz. Haziranda açılışını gerçekleştireceğiz” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çevreyi Kirletmeyelim Yeter!

" Yeşilyurt'ta Maden Arama ve Taş Ocakları Ruhsatına Son Verilmelidir "

Kiraz Bahçeleri Beyaz’a Büründü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde üretilen kendine özgü tadıyla bilinen coğrafi işaret tescilli dalbastı kirazında Baharın gelmesiyle birlikte bahçeler beyaz’a bürünmesiyle birlikte Gündüzbey Mahallesinde Fotoğraflık kareler oluştu.

Yetimler Kervanı Hayırseverleri Bekliyor

Başkan İhsan Çolak" Bir Yetimi Sevindirmek Dünyanın En Hayırlı İşidir"

İnsan İsterse, Hacı Uçar

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz...

"Doğamıza Çevremize Sahip Çıkıyoruz Girmanaya Bir Fidan Da Siz Dikin " Etkinliği

Malatya ve Hekimhan Çevre platformları, Girmana Kültür ve Dayanışma Derneği, Hekimhan Girmana Üretim Kooperatifi, Hekimhan Belediyesi, Girmana Mahalle Muhtarlığı, Girmanaspor ve Girmana Mahalle Meclisi tarafından birlikte organize edilen " DOĞAMIZA ÇEVREMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ GİRMANAYA BİR FİDAN DA SİZ DİKİN " etkinliği büyük ilgi gördü.

AKÇADAĞDER'den Maske Dağıtımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hayırsever bir iş adamının gönderdiği Maskeleri Ören mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.

Eski Ayakkabıcılar Oda Başkanı Bardakçı Vefat Etti!

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Malatya'nın renkli simalarından ve eşraflarından Mehmet Bardakçı vefat etti.

Başkan Şahbaz Güven Tazeledi!

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Salman Şahbaz ve Çukurdere Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş aday olurken yaklaşık 60 a yakın üye oy kullandı.

AKÇADAĞ-DER Yönetiminden MTTB'ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına taşınan Milli Türk Talebe Birliği ( MTTB ) Malatya Şubesine Akçadağ Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyareti.

AK Parti Arapgir İlçe Teşkilatından DSİ 92. Şb. Müd. Tüfekçi'ye Ziyaret!

AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş ve yönetim Kurulu Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi'yi makamında ziyaret ederek istişare ettiler.

Toplam 1270 haber.