Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Tütün Üreticilerinin Kâbusu Geri Döndü!

Baba - dede mesleği olan, Ailelerin geçim kaynağı mutfak masrafı, çocuklarının geleceği, kızların çeyizi, çocukların düğün masrafı vs…

Yenilenen Yüzüyle Battalgazi Geleceğe Hazır!...

Hafta sonu itibarıyla Malatya’nın en büyük ilçesi bir o kadar’ da hizmet alanı büyük ve yatırımlara susamış geçmişiyle önemli bir yere sahip Battalgazi İlçemizdeki yapılan hizmetleri yerinde görme ve çalışmaları gözlemleme fırsatımız oldu.

15 Temmuz Gazisine Doğum Günü Sürprizi

Türkiye de Darbe girişimine kalkışan, Tankları yürütmek isteyen 15 Temmuz Darbe girişimini yapmak isteyen Hainlere karşı tek vücut olan ve Tankların, silahların önüne Vatanı uğruna canını seve, seve feda etmekten çekinmeyen vatandaşlardan birisi olan Malatyalı Gazi Ebubekir Keskin’e hemşerilerinden doğum günü süprizi.

Timurtaş Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından Pütürge Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Nohutlu Dernek Başkanı Derviş Timurtaş’ın, Memur-Sen Dışişleri Genel Başkanı eski danışmanı AK Parti Malatya Mv. Aday Adayı Şekirdek İşletme Sahibi Osman Timurtaş’ın, Önceki dönem Battalgazi gençlik derneği başkanı Ahmet Timurtaş’ın babaları Mehmet Timurtaş vefat etti.

Mera Islah Projesini Yerinde İnceleme

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın tarafından Hayvancılığın geliştirilmesi için yaptırılan” Mera Islahı ve Hayvancılığın geliştirilmesi Projesi” kapsamında Malatya Tarım ve Orman İl Müdür Tahir Macit, Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın, İl Müdür Yardımcısı Ramazan Çolak Sarıçiçek yaylasında yetiştiricilerle buluştu.

Yetimler Kervanı Kurban Bayramında Hayırseverleri Bekliyor

Malatya’nın en ciddi çalışan ve kuruluşundan beri çalışmalarıyla yetimleri, dul ve kimsesizlerin sesi olan Yetimler Kervanı Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor.

Mevcut Başkan İsmet Bayram Güven Tazeledi

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten İsmet Bayram Seçimli Olağan genel kurulda yeniden güven tazeledi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kongresinde Günaydın Güven Tazeledi

Malatya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 6. Olağan Genel kurulunda mevcut Başkan Ergül Günaydın Oyların büyük bölümünü alarak güven tazeledi.

ÇIRMIKTI'nın KİRAZI İYİ EDER MARAZI

Bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen kiraz.. 25.'si düzenlenen; YEŞİLYURT KİRAZ FESTİVALİ yapıldı.

Osman Uğur’un oğlu Ali Uğur hakka yürüdü

Malatya’nın Önemli Eşraflarından, Ülkücü camianın sevilen isimlerinden birisi olan MHP’nin de Battalgazi belediye başkan aday adaylarından Osman Uğur’un oğlu Ali Uğur geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmesi Malatya’yı yasa boğdu.

TÜGVA Malatya 3. Olağan Kongresinde Başkan Demir Güven Tazeledi

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Malatya 3. Olağan İl Genel Kurulunda mevcut Başkan Mesut Demir güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Uygur Türkü Alimcan ve Mihriay Çiftine Malatya’da Muhteşem Düğün

Doğu Türkistan Uygur Türklerinden olan Alimcan ve Mihriay Çifti Düzenlenen düğün töreniyle Evlendi.

Günay Ailesinin Acı Günü

Anavatan Partisi Eski Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Malatya’nın önemli eşraflarından eski siyasetçi, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, ve Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar şube Müdürü Osman Gönültaş’ın dayısı, AK Parti Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan Günay'ın amcası Erdal Günay vefat etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun Mutlu Günü

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun biricik kızı Hale ve Taha düzenlenen muhteşem bir törenle evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından, Kanaat önderi, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın annesi Rabia Özcan vefat etti.

MGC’den Rektör Prof. Dr. Bay Karabulut’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'u ziyaret etti. Rektör Karabulut Cemiyet Başkanı Güner’den cemiyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alarak, istişarelerde bulundu.

Başkan Zelyurt“ Bizim Tek Bir Gayemiz Var, Doğanşehirli Hemşerilerimize Hizmet Etmek”

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Karaterzi Mahallesinde yapımı devam eden Kilit Parke taşı ve Asfalt çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatında Pastalı Kutlama

İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği İlçe Kongresinin 1. Yılında partililerle birlikte yaş pasta keserek kutladılar.

ÇAT Barajı

Devlet Su İşleri bünyesinde olan Derme Sulama Birliğinde ilan edilen raporda;

Toplam 1293 haber.