Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Maskar" Akçadağ'a Hizmet Sözümüz Var"

Akçadağ Dayanışma Derneği Hizmetlerde sınır tanımıyor. Ramazan ayı vesilesiyle göreve geldikleri günden beri durmadan, Yorulmadan, ilk günkü azim ve gayretle Akçadağ halkıyla gönül köprüsü oluşturan AKÇADAĞDER çalışmalarına devam ediyor.

Av. Naki Çalışkan Vefat Etti

Malatya Barosu Avukatlarından Av. Naki Çalışkan genç yaşında vefat etti. Corona'ya yakalandığı öğrenilen Malatyalı avukat Naki Çalışkan Bugün ( Salı ) toprağa verildi.

Desteksiz Kapanmaya, Tam Kapanma

Bilindiği üzere, esnaf odaları küçük esnafı korumak adına yıllardan beri süpermarketlerin, şehir dışına çıkartılması ve Pazar günleri kapalı olması için mücadele etmektedirler.

Engelli Mehmet Maskar'a Duygulandıran Ziyaret!

Bir Dizi Temas ve ziyaretler için Akçadağ ilçesinde bulunan AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan iftar saatine yakın bir saatte Engelli Mehmet Maskar'a Sürpriz ziyaret gerçekleştirdiler.

Tava Yemeklerine Büyük Rağbet

Ramazan ayında vatandaşların tercihi yine Tava yemekleri oldu. Vatandaşlar 52 yıllık Tavacı Tavacı Seydo'nun yemeklerine Sokak Kısıtlaması olduğu günlerde de ilgi göstermeye devam ediyor.

Arapgir Serge Mahallesi Sokakları Toprak Yoldan Kurtuldu!

Malatya'nın Arapgir ilçesi Serge Mahallesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatıyla toprak olan sokaklar Parke Kilit taşlarla döşenerek yeni bir güzelliğe kavuştu.

ESKKK Başkanı Ali Evren" ABD’yi Şiddetle Kınıyorum"

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Bi,rliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren ABD Başkanı Joe Biden'in 1915 yılıyla ilgili açıklamalarını kabul edilemez olarak nitelendirerek " Haddini Bil Joe Biden" diyerek Sert Tepki gösterdi.

Yılmaz Kınacı Ebediyete Uğurlandı

1999 - 2004 yılları arasında Mehmet Yaşar Çerçi Döneminde Malatya Belediyesinde MHP den Meclis üyesi seçilen ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Malatya'nın önemli eşraflarından Yılmaz Kınacı bugün şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Esnaftan Ne İstiyorsunuz?

Yaşım 63. Bu Kadar Esnafı düşünmeyen bir iktidar görmedim. Esnafı Bitirmek için elinden gelen ne varsa yapıyorlar.

Ünal Ailesinin Acı Günü!

Malatya’nın önemli eşraflarından Yaşar Ünal ( Saatçi Yaşar ) Ankara da vefat etti.

Tosun Ailesinin Acı Günü!

Malatya'nın Önemli, Tecde Mahallesinin en eski yerli ailelerinden, AK Parti Battalgazi Belediye Eski Meclis Üyesi Necati Tosun'un Annesi Sağlık Bakanlığı’nın emekli üst düzey bürokratlarından Dr. Şanal Tosun'un akrabası, Fadime Tosun ( 93 ) Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

Başarı Mutluluktur!...

Yaşamım boyunca iyi insanları sırtımda taşısam gam yemem.

Hizmetlerin Adıdır AKÇADAĞDER

Malatya'nın önemli derneklerinden ve Akçadağ ilçesinin aktif tek derneği Akçadağ Dayanışma Derneği Ramazan ayında da hemşerilerini unutmadı.

Demirel Ailesinin Acı Günü!

Malatya’nın önemli Ailelerinden ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Güldal Akşit in amcası hanımı Perihan Demirel 86 yaşında felçlik geçirme sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Yapalıkan Ailesinin Acı Günü!

Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç'ın Dayısının oğlu, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden İbrahim Yapalıkan vefat etti.

Evren" Malatya Büyükşehir Belediyesine Yakışır Bir Hizmet"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme kurulu üyesi Ali Evren Malatya'daki güzel hizmetlerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Soylu” Malatya’ya 1 Değil 5 Tesis Kazandırıldı”

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu yaptığı açıklamasında Malatya’ya bir değil 5 tesis kazandırıldığını ve çalışmaların sonuna gelindiğini belirterek “Mayıs ayında deneme üretimlerine geçeceğiz. Haziranda açılışını gerçekleştireceğiz” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çevreyi Kirletmeyelim Yeter!

" Yeşilyurt'ta Maden Arama ve Taş Ocakları Ruhsatına Son Verilmelidir "

Kiraz Bahçeleri Beyaz’a Büründü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde üretilen kendine özgü tadıyla bilinen coğrafi işaret tescilli dalbastı kirazında Baharın gelmesiyle birlikte bahçeler beyaz’a bürünmesiyle birlikte Gündüzbey Mahallesinde Fotoğraflık kareler oluştu.

Toplam 1263 haber.