Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Fırıncılardan Büyükşehir Belediyesine Ekmeğe Zam Yapın Eylemi!

Malatya’da 10 Haziran’da Un a gelen zamlar, girdi Maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle fırıncı esnafının zarar ettiğini dile getiren Malatya Fırıncılar Odası Zam talebinde bulunmuş, ekmek gramajı artarak fiyat ayarlaması da yapılarak 1,5 liraya satılan ekmek 2 lira olmuştu.

DEVA Partisinden AKÇADAĞDER’e Ziyaret

Akçadağın önemli isimlerinden Deva Partisi Genel Merkez Kurucu üyesi Malatyalı Prof. Dr. İbrahim Gezer beraberinde DEVA Partisi Malatya il başkanı Onur Güneş, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe teşkilatlarının katılımı ile Akçadağder e ziyaret gerçekleştirdiler.

Hafta Sonu Vekilimiz Ağbaba ile Kozluk ve Porga Bürücek Yaylasındaydık

Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba’nın danışmanı sevgili Hasan Kara ve Gaffar Çiçek beni aradılar.

Kanatlı Hayvan Eti Üreticilerinden Üretimi Durdurma Kararı

Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez birliği Türkiye genelinde İl Birlik temsilcileriyle yaptıkları toplantı da 15 / 8 / 2021 tarihinde işletmelere Civciv koymayı durduracağını alınan ortak kararla daha önce üreticilerine duyurmuştu.

MAGTAD öncülüğünde Kadın Kooperatiflerinden Malatya Park AVM'de Etkinlik

“MalatyaPark Malatyalılarındır!” düsturundan ödün vermeden 12 yıldan beri Malatya’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olarak hizmet sunan ve MGG olarak Malatya'daki ilk yatırımı MalatyaPark AVM de bugün yine Malatyalılar el ele, gönül gönüle bir aradaydı.

DSİ 9. Bölge Müdürü Dündar’dan Doğanşehir Elmalı Göleti ve Sulaması İnşaatında İnceleme

Devlet Su İşleri DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar Temas ve İncelemeler yapmak üzere geldiği Malatya’da Yapımı bu yıl tamamlanarak hizmete alınması planlanan Doğanşehir Elmalı Göleti ve Sulaması inşaatın’da inceleme gerçekleştirdi.

AKÇADAĞDER İlkleri Başarıyor

04.08 Temmuz 2021 tarihinde Sakarya ilinde yapılan Türkiye Wushu Kung-fu Şampiyonasında derece yapan ve Ayrıca 11-17 Temmuz 2021 tarihinde yine Sakarya’da yapılan Üst Minikler Boks Şampiyonasında derce yapan sporculara Akçadağ Dayanışma Derneğinden başarı hediyesi.

Bulucu Ailesinin Acı Günü

Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü Personellerinden Burak Bulucu’nun babası Ahmet Turan Bulucu vefat etti.

Öz Çakıroğlu Helva ve Kayısı Yeni Şubesine Görkemli Açılış

Çakıroğlu Helva Markasıyla Helva Sektöründe 1989 yılından beri Malatya’da hizmet veren ve kısa sürede Türkiye Markası olan Öz Çakıroğlu Helva konseptine Kayısı ve ürünlerini de katarak yeni şubesini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Beypınar Göleti Sulaması Planlama ve Proje Yapımı İşine ait Sözleşme İmzalandı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde bulunan Beypınarı göleti ve sulaması Planlama ve proje yapım işine ait sözleşme imzalandı.

Özkan Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından, Kanaat Önderi Kolköyü Mahalle Muhtarı Veysel Özkan’ın Abisi Mustafa Özkan Hakka yürüdü.

Ağaçlar Suya Hasret

23 temmuzda patlayan Çat barajının kanalı,sulamayı bir hayli geciktirdi.

Akçadağ Dayanışma Derneğinden DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi’ye ziyaret.

Malatya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi’yi makamında ziyaret etti.

Yazıhan Kaymakamı Şimşek ve Başkan Öztürk Vatandaşlarla İstişare Etti

Yazıhan İlçesi İriağaç Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Kaymakam Bülent Şimşek mahalle sakinleriyle istişarede bulundular.

Darende Ilıca Göleti ve Sulaması Proje Yapım Sözleşmesi İmzalandı

Devlet Su İşleri Malatya genelinde yatırımlarına devam ediyor. Malatya’nın Darende İlçesi Ilıca Göleti ve sulaması Proje yapımı Hizmet alım işine ait sözleşme düzenlenen törenle imzalandı.

Malatya’da Aslan Gayrimenkul Faaliyetine Başladı

Malatya’nın Gayrimenkul sektörüne adım atan Aslan Gayrimenkul düzenlenen törenle faaliyetine başladı.

Başkan Ömer Çiçek’ten Adıyaman Ülkü Ocağına Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına atanan Mustafa Altun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Ulu Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Darende İlçesinin önemli eşraflarından Malatya Darendeliler Dernek Başkanı Önder Ulu’nun Babası Mali Müşavir Ömer Ulu vefat etti.

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Toplam 1293 haber.