Özel Haber

Özel Haber Haberleri

AKÇADAĞDER’den Kaymakam Fırat Böçkün’e ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu heyet olarak geldikleri ziyarette Akçadağ ilçesine Kaymakam olarak atanan Ümit Fırat Böçkün’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yazıhan Belediyesi Ekiplerinden Yol Bakım ve Genişletme Çalışmaları

Yazıhan Belediyesi ekipleri Kış öncesi yol bakım ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

TÜKEBİR Genel Başkanı Abdullah Koç Malatya’da

Kısa Tükebir olan Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Genel Başkanı Abdullah Koç bir dizi temas ve ziyaretler kapsamında Malatya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliğini ziyaret ederek istişareli sohbet gerçekleştirdiler.

Özbey Ailesinin Acı Günü!...

BİMYAD Genel Başkan Yrd. Malatya Sürmanşet Gazetesi Haber Sitesi Sahibi Gazeteci Resul Özbey’in Babasının amcası oğlu Malatya Şeker Fabrikası eski personellerinden emekli Kemal Özbey vefat etti.

Bayduz Ailesinin Acı Günü

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı, Malatya Valiliği SYDV Mütevelli heyet üyesi, Malatya Birlik Vakfı Yöneticisi Ahmet Bayduz’un muhterem dedesi Ramazan Bayduz vefat etti.

İş İnsanı Siyasetçi Osman Güde Sevenlerini Korkuttu

Malatya’nın değeri Akçadağ İlçesinin yetiştirdiği önemli iş insanı, Siyasetçi, Kanaat Önderi Osman Güde Kalp rahatsızlığı sonucu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

E. Malatya Mv. Mücahit Fındıklı’nın Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı, AK Parti 23-24. Dönem Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı’nın Annesi Kamuran Fındıklı vefat etti.

İzmir Yolculuğumuz

Hafta sonu İzmir'e düğüne gittim. Vekilimiz Sayın Veli Ağbaba da düğüne geliyordu.

Narmikan Kavununda Hasat Zamanı

Arguvan ve Arapgir Bölgesinde Narmikan Kavunu diğer adıyla Susuz Kavun üretimi yapılırken Üreticiler ise bu yıl Rekolte düşüklüğünden üzgün.

Morhamam Mevkiinde Trafik Kazası

Malatya’nın Arguvan, Arapkir ilçesi istikametinde seyir halindeyken sebebi bilinmeyen nedenle bir araç Morhamam mevkiinde şarampole yuvarlandı.

Arapgir Belediyesinden Hizmet Seferberliği

Malatya’nın Arapgir ilçesi Çiğnir Mahallesinde 2000 metrekare Kilitli Parke taşı Arapgir Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı.

Malatyalı Bürokrat Nejat Fırat ÇSGB'de Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Olarak Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, Malatyalı Bürokrat Nejat Fırat atandı. Atama kararları Resmi Gazete ‘de yayımlandı.

Evren” Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Kurşunlu Mahallesinde Asfalt sorunu Malatya ESKK Başkanı Ali Evren ve Kurşunlular heyeti'nin girişimleri sonucu çözüme kavuştu.

Gelecek Partisi İl Bşk. Ercan Uçkan’dan MGC ye Ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan beraberinde Partililerle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Battalgazi MHP İlçe Bşk. İlhan İlhan’ın Acı Günü

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın annesi Elif İlhan vefat etti.

Akçadağlı İş İnsanı Siyasetçi Osman Güde’ye Anlamlı Plaket

Akçadağ İlçesinin önemli İş İnsanı ve Siyasetçi Osman Güde’ye Akçadağ Dayanışma Derneğinden Anlamlı Plaket takdimi.

MTB Başkanı Özcan’dan Süt Toplama İstasyonlarının Kurulacağı Noktalarda İnceleme

Malatya’da Süt Üreticileri Birliği bünyesinde Yeşilyurt, Battalgazi ve 5 noktada Süt Toplama Merkezleri hayata geçirilirken Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sek. Yrd. Mehmet Sığırcı, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sek. Abdulvahap Yoğunlu, Süt Üreticileri Birliği Bşk. Aziz Kurtoğlu süt toplama istasyonlarının kurulacağı noktalarda inceleme gezisi gerçekleştirdiler.

Haçovalılar Köyüne Sahip Çıktı,

Kiraz" Doğama, Suyuma, Toprağıma Dokunma"

‘Üç Horan Taş Kilise’ Açılışı Gerçekleştirildi

Malatya’da Çavuşoğlu mahallesinde bulunan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Malatya Üç Horan Ermeni Kilisesi, Taş Horan Kültür ve Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Toplam 1293 haber.