Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akçadağ’da Siyasi Dengeler Sıkıntılı

Seçimlerde Siyasi Partiler adaylarını açıklamaya başlarken her gün dengeler de değişmeye devam ediyor.

Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal Oldu

Malatya AFAD İl Müdürü değişti. Edinilen bilgiye göre; Edirne AFAD İl Müdürü Makina Mühendisi Ali Altındal Malatya AFAD İl Müdürü olarak atandı.

Pütürge Bir değerini daha Yitirdi; Ecz. Güzin Koçak’ın Baba Acısı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı, önceki dönem MHP Malatya Milletvekili adayı Malatya’nın sevilen ablası Güzin Koçak’ın muhterem babası eğitimci Aydın Atilla vefat etti.

Yurdakul ve Kaçmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul ile Malatya Pütürgeli Melikşah Kaçmaz muhteşem düğün töreniyle evliliğe adım attılar.

Balıkçı Ustası Hikmet Buluş’tan Tavada Balık Kızartma Hizmeti

Malatyalılara sunduğu deniz ve tatlı su balık ürünleri hizmetiyle rağbet edilen mekan olan Buluş Balıkçılık tavada Balık pişirimiyle de hizmete başladı.

Özbey” Gelin Mahallemiz İçin El Ele Verelim”

Yeşilyurt İlçesinin önemli Kadim Mahallelerinden Hıroğlu Mahallesine Muhtar adayı olan Savaş Özbey” Mahallemizi Birlikte Yönetelim, Gelin El Ele verelim Hıroğlu Mahallemizi ayağa kaldıralım”

Akçadağ Belediyesinde Güçlü Bağımsız Aday Bayram Özcan Sesleri Yükseliyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Belediye eviniz olacak. Ümitsizlik Diyarına gitme Umutlar Var, Karanlığa Kapılma Güneşler var. Sevdamız Akçadağ’ı Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Vatandaşlardan AK Parti’de Yeniden Anket Yapılsın İsteği

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasında son aşamaya gelen komisyonlarda kamuoyuna sızan isimlere tepkiler de sesli olarak gelmeye devam ediyor.

Ülkücü Camia Bir Değerini Yitirdi” Pütürgeli Av. Kazım Ayaydın Vefat Etti “

12 Eylül öncesinin etkin isimlerinden Malatya’nın yetiştirdiği önemli siyasetçi ve Avukatlarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden Av. Kazım Ayaydın (75) vefat etti.

Malatya’nın eğitimine Artı Değer Katan Kuruluş Ortadoğu Kurs Merkezi

Kavaklıbağ prestige Center de bulunan Ortadoğu Kurs Merkezi Malatya Eğitimine büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

İstanbul’da Kuluncak Derneklerinden Kış Yarısı Etkinliği

İstanbul’da faaliyet gösteren Kuluncak ilçesi derneklerinden Kış Yarısı Programı gerçekleştirildi. Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş’un da katıldığı...

Alkas kurucak köyü derneğinde Mevcut Başkan Murat Didin İle Devam Kararı

İstanbul’da önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Alkas Kurucak Köyü Derneği Kongresinde mevcut başkan Murat Didin güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Gönültaş Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli Eşraflarından Çukurdere Mahallesi Muhtarı M. Fatih Gönültaş’ın Babası, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Osman Gönültaş ve İşadam Mehmet Gönültaş’ın amcaları Mehmet Gönültaş vefat etti.

MalatyaPark AVM Gazeteciler Gününü Unutmadı

Malatya’nın Malatya değeri Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününde anlamlı bir etkinliğe imza atarak Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Güntürk Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Yenimalatya Gazetesi önceki sahiplerinden Hüseyin Güntürk’ün eşi, Cemal ve Kemal Güntürk’ün Annesi Nadire Güntürk vefat etti.

Malatya’nın Gururu Doç. Dr. Gönültaş’a Ziyaret

Turgut Özal Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanmasıyla birlikte tebrik ziyaretleri de devam ediyor.

Ilıcak Ailesine Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’nin saygın İş Adamlarından Erman Ilıcak’ın muhterem Babası, Sadullah Ilıcak ve Fatih Ilıcak’ın kıymetli amcaları

Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu Ödüllere Doymuyor

Malatya’nın yetiştirdiği mesleğinin EN’lerinden Dünyaca ünlü kuaför Şener Eroğlu aldığı ödüllerle Türkiye’nin göğsünü kabartıyor.

Kuluncak Bir Değerini Yitirdi Ramazan Nacar Vefat Etti

Malatya’nın Kuluncak ilçesinin önemli eşraflarından birkaç dönem Kuluncak Belediye Başkanlığı yapan Ramazan Nacar Hakka Yürüdü.

Toplam 1261 haber.