Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Sanayici İşadamı Baştürk’ten Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli sanayicilerinden Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, 1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve 1.OSB İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı işadamı M. Akif Baştürk ve çalışma arkadaşları Malatya Baskilliler Derneğine ziyarette bulundu.

Çelik ve Sun Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın tanınmış eşraflarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden İş İnsanı Taner Çelik oğlunun düğün toyu kuruldu.

B. Şehir Başkan Vekili, Başkan Danışmanı ve Vakıf Başkanı İl Müdürü Sökmen’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sağdıç Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’i ziyaret etti.

Cafanalı Çiftçilerden Derme Sulama Birliğine Tepki

Derme Sulama Birliğinin 2022 yılı sulama ücretine gelen fahiş zamlar Cafanalı çiftçiler tarafından sert tepki gösterildi.

Fikret Onhan Bayındır Memur-Sen Genel Merkez Yönetimine Seçildi

Malatya Eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapan ve Tayin dolayısıyla Malatya’dan ayrılan Fikret Onhan Bayındır Memur-Sen Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Malatya’nın Geleceğini Şekillendiren İsim Başkan Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan uzun bir süreden beri ele alıp yazmak özelinde anlatmak istediğim bir hizmet adamıdır.

Ağılyazı’da Karpuz Hasadı

Yaz mevsiminin en lezzetli ve ferahlatıcı tatlarından olan karpuz, vitamin ve mineral içeriği oldukça yüksek bir meyve olan Karpuz hasadı Battalgazi İlçesi Ağılyazı’da devam ediyor.

Kasap Narin Et ve Et Ürünleri Yeni Şubesiyle Hizmette

Malatya’da işletmeciliğini Malatya Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Küçer’in yaptığı Kasap Narin Et ve Et ürünleri yeni şubesiyle Malatyalılara hizmet sunmaya başladı.

Karayolları 8. Bölge Müd. Güneş’ten Üniversite Mah. Muhtarı Polat’a Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş beraberinde Karayolları 81. Şube Şefi Emrullah Metin ile birlikte Üniversite Mahalle Muhtarlığına ziyarette bulundular.

Arguvan'a Yeni Kaymakam Atandı

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakam atamaları kararnamesi ile Arguvan Kaymakamlığına, Denizli Babadağ Kaymakamı Adem Karataş atandı.

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Orduzu Mahallesinin sakinlerinden AK Parti Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Abisi Ramazan Altın vefat etti.

AKÇADAĞDER” Akçadağ ve Akçadağ Spor Sahipsiz Değildir”

Yaklaşık 2 yıldır Malatya’da başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ’ın sahipsiz olmadığını dün olduğu gibi bundan sonra da Akçadağ’ın ilerlemesinde, Kalkınmasında, Sorun ve sıkıntılarında Birlik beraberlik içerisinde Hemşerilerinin yanında olacaklarını belirtti.

İyi Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığında Eda İzci Dönemi

İyi Parti Malatya İl Kadın Politikaları Başkanlığına Eda İzci atandı.

Malatya’ya Şehit Ateşi Düştü

Irak ın Kuzeyi harekât alanında icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında Metin Dağı bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Malatyalı P.Uzm. Çvş. Halil Koç vefat ederek şehit oldu.

Başkan Evren” Malatya’mıza Hayırlı Olsun”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Geçtiğimiz ay hizmete açılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Sezai Demirel’i makamında ziyaret etti.

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in Mutlu Günü

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in kızı Şebnem Şahin, Emre Kürşat Kaya ile muhteşem bir düğün merasimiyle nikâhlandı.

Maski Genel Müdürü Mert’e Akçadağder’den Teşekkür Plaketi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel başkan Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerinden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyaret ederek hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Keskin ailesinin acı günü

Baskilliler Derneğine Ziyaretçi Akını

Malatya’da çalışmalarıyla ön plana çıkan, Hemşerilerini bir çatı altında toplayıp birlik ve beraberliğe katkı sunan, Vatan, Millet, Bayrak sevdalısı önce Devletimiz diyen Malatya’nın ve bölgenin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneği Önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

Toplam 1275 haber.