Özel Haber

Özel Haber Haberleri

İl Müdürü Galip Sökmen’e Doğum Günü Sürprizi

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’e doğum günü sürprizi.

Akın” Kurbanlıklar Alıcısını Bekliyor”

Malatya Tarım Platformu Genel Başkanı Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulunup yetiştiricilerle bir araya gelerek istişare etti.

Zafer Partisi 1 Olağan İl Kongresi Gerçekleştirildi

Zafer Partisi Malatya 1. Olağan İl Kongresi Malatya İl Binasında yapıldı. Mevcut kurucu başkan Turgut Şahin güven tazeleyerek yeniden seçildi.

DSİ 9. Bölge Müdürü Akyürek Malatya’da İncelemelerde Bulundu

DSİ Bursa 1. Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, DSİ 9. Bölge Müdürü olarak atanan Kenan Akyürek geçtiğimiz hafta görevine başlar başlamaz bölgeleri ve yatırımları gezerek incelemelerde bulunuyor.

Ankara Arapgirliler Derneğinden” Kozluk Çayıma Dokunma” tepkisi

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Arapgir ilçesinde Kozluk Çayı üzerine yapılması düşünülen HES ile Kozluk Çayının ve Doğal hayatın mahvolmak üzere olduğunu belirterek” Bırakın yıllarca Özgür akan Kozluk çayımız Özgür akmaya devam etsin” diyerek yetkililere seslendi.

Demirci ve Erkuş Ailelerinin Acı Günü

Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci’nin Kızkardeşi merhume Saadet Erkuş Antalya’da vefat ederek Hakka yürüdü.

Kahveci ve Katıksız Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın Önemli Ailelerinden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin biricik kızı Fatma Nur Kahveci İle Katıksız Ailesinin Abdulnasır Katıksız’ın oğlu Enes Katıksız evlilik müessesesine ilk adımı atarak muhteşem bir düğün merasimiyle evlendiler.

İğdir Halkından Coşkulu Karşılama

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Hekimhan İlçesi İğdir Mahallesi Sakinlerinden coşkulu karşılama…

Maskar” Akçadağ’ımıza Hizmet Yapan Herkes Başımızın Tacıdır”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün’ü makamında ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundular.

Malatyalı Hayvan Severden Örnek Davranış

Havaların ısınmasıyla birlikte su ve yemek ihtiyacını karşılayamayan sokak hayvanlarına Malatya esnafından yardım eli uzatıldı.

Türk Ocakları Başkanı Günata” Biz Hep Birlikte TÜRK MİLLETİYİZ Şiarıyla Kucaklaşalım”

Türk Ocakları Malatya İl Başkanı Nadir Günata Türk Ocakları Silopi Temsilciliği açılışına katılmak üzere Silopi’ye giderek bazı ziyaretlerde bulunarak açılışa katıldı.

Turan Emeksiz 77 Mezunları Buluştu

Malatya’da eğitim kalitesiyle Türkiye’de 70 li yıllarda öne çıkan önemli eğitim Kurumlarından Turan Emeksiz lisesinden mezun olmuş önemli isimler yıllar sonra geleneksel hale getirdikleri buluşma ile bir araya geldiler.

Huzur Kenti Malatya’da Polis Ekiplerinden sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri halkın huzur ve güvenliği için 7/24 görev başında.

Emniyet Müdürü Dağdeviren “Veriler ve Ne Kadar İş Yaptığımız Ortada”

Malatya il emniyet müdürü ve birim şube müdürleri Malatya basını ile bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren" Veriler ve Ne Kadar İş Yaptığımız Ortada”

İyi Parti Malatya Gençlik Kollarından Ahıska Türklerine Ziyaret

İYİ Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Topaloğlu bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Elazığ’da savaş mağduru soydaşları gençlik teşkilatıyla birlikte ziyaret etti.

Başkan Selami Aykut Malatya’da Ata Bindi

Malatya’ya gelen Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu Başkanı Selami Aykut TİGEM’DE Terapi Merkezinde ata bindi diğer muhtarlara cesaret verdi.

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Bşk. Aykut’tan MASTÖB Genel Bşk. Özdemir’e Teşekkür

MASTÖB'ün Davetlisi olarak Malatya'ya gelen Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut Muhtarlar Korosunu İstanbul’a Davet Etti

MASTÖB’ten Dünya Şampiyonu Eroğlu’na Teşekkür Ziyareti

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği MASTÖB Genel Başkanı Özdemir Ünlü Kuaför Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu’nu Ziyaret ederek tebrik etti.

Günaydın Ailesinin Acı Günü

Emekli Eski Gençlik ve Spor Malatya İl Müdürü Cengiz İnci’nin Kayınvalidesi vefat etti.

Toplam 1263 haber.