Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Tebrikler Malatyalı Şener Eroğlu, Türkiye Dünya Şampiyonu

28 – 29 – 30 - 31 Mayıs 2022 tarihinde Arnavutluğun Başkenti Tiran’da gerçekleştirilen Global fashıon Progress GFB Kuaför Uluslararası Yarışmalarında Takım olarak Türkiye Dünya Şampiyonu oldu.

İyi Parti Malatya Teşkilatından Anlamlı Etkinlik

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı birlikte“ Sürdürülebilir bir gelecek için bir pedal de sen çevir” etkinliği düzenledi.

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu Tiran’da

Malatya'nın Saygın ve mesleğinde kendine has farklı stiliyle Türkiye'de dereceleri bulunan Marka değerinin haklı gururunu yaşayan Şener Eroğlu Türkiye'yi temsilen 2 gün sürecek uluslararası yarışmalara katılmak üzere Arnavutluk’un Başkenti Tiran’a gitti.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar’dan DSİ 9. Bölge Müdürü Dündar’a Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretler için Elazığ’a giden Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ı makamında ziyaret ederek Akçadağ ilçesinin Sulama Suyu sorunlarını iletti.

Başkan Evren” Horata Vadisi Acilen Hayata Geçirilmelidir”

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ziyarette bulundu.

Malatya SGK İl Müdürlüğü Yeni Yerinde

Malatya’da yıllardır İnönü Caddesinde kendi binasında hizmet veren Malatya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü yeni yerine taşındı.

Başkan Yıldız” Yeşilyurt İle Birlikte Malatya ve Türkiye’de İyi Olacak

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ilçe teşkilatıyla birlikte Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Akçadağ’da Büdela Hz. İçin Mevlidi Şerif Okutuldu

Akçadağ İlçesinin Eğin Güzyurdu Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerinde Büdela Baba Hazretleri Türbesinde mevliti şerif okutuldu. Etkinliğe AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar’da katıldı.

TESK Genel Bşk. Vekili Aksak’tan Malatya ESKKK’ye Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretler için Malatya’ya gelen TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret gerçekleştirerek bir araya geldi.

Başkan Yıldız’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.

Kiraz Üreticilerine Yeşilyurt Ziraat Odasından Acil Uyarı

Malatya’nın önemli ürünlerinden Türkiye’de sayılı kalitede olan Yeşilyurt İlçesinin meşhur Dalbastı Kirazlarında bazı bölgelerde tespit edilen “ Kiraz Sineği” ne karşı üreticilere Yeşilyurt Ziraat Odasından ilaçlama uyarısı geldi.

Isparta Valiliğine Atanan Baruş’a Ahilik Kalemi

Malatya Valisi iken Isparta Valiliğine atanan Aydın Baruş’a MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ve Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’den Ahilik Kalemi hediye edildi.

32 Yıllık Hasret Ankara Arapgir Derneğinde Son Buldu

Okul kapandığından beri 32 Yıldır birbirini görmeyen Öğretmen ve Öğrenci Ankara Arapgir Derneğinde Buluştu

Maskar”Akçadağ Gençlik Merkezi’nin Temel Atma Törenine Hemşerilerimizi Bekliyoruz”

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ Gençlik Merkezi’nin Temel Atma Törenine Bekliyoruz” diyerek hemşerilerine törene katılın çağrısı yaptı.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun, Karaman Valisi olarak atandı.

Örüşkü’de Hasretin ve Vuslatın 51’nci Yıl Dönümü 15 Mayıs’ta Dualarla Anılacak

"Büyük Mürşidi Kamil Şeyh Ali Kara Efendi Hazretleri, 51.ci sene-i devriyesinde gönül dostları tarafından duâlarla yeniden yâd edilecek"

Yazıhan İlçesinde Kurt Saldırısı

Yazıhan İlçesinin Alican Mahallesinde Cumartesiyi Pazara bağlayan gece Kurt sürülerinin Önder Şahin’in işletmesinde Nihat Öztürk’ün hayvanlarına saldırması sonucu yaklaşık 200 ün üzerinde Hayvan telef oldu.

Akçadağ Ziraat Odası Kayısıdaki Hasarı İnceledi

Akçadağ Ziraat Odası yönetimi Kayısı Üreticilerinin zararlarını yerinde incelemek üzere Develi, Gürkaynak, Durulova, Kahyalı, Dümüklü, Ortaköy, Bayramuşağı mahallelerindeki Üreticilere ziyaret gerçekleştirdiler.

Rendeci “Annelik, Barış Dolu Bir Toplumun Temel Harcıdır”

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Muhtarlardan sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Rendeci Anneler günü Nedeniyle yayınladığı mesajında;

Toplam 1263 haber.