Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akçadağ’a Hayırlı Olsun

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Şubeleşme yolunda ilk atamasını Akçadağ ilçesine gerçekleştirerek Akçadağ ilçesinin önemli eşraflarından iş insanı Resul Özcan’ı atadı.

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kollarından 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Adıyaman’ın en aktif sivil toplum kuruluşlarından 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ve yönetim kurulu ziyaret gerçekleştirdi.

S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinden Arsa Bağışı

Yakınca Mah. Ankara yolu üzerinde bulunan 2290 metrekare alana sahip yaklaşık 40 milyon değerinde ki Özsan Sanayi Sitesi Camii ve arsası S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından TDV Malatya Şubesine bağışlandı.

Malatya Mv. Ahmet Çakır’ın Babası Vefat Etti

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ın Muhterem babası Mehmet Çakır vefat etti. Merhum Mehmet Çakır’ın Cenazesi bugün saat 17.00 de Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

LÖSEV Malatya’da Ofis Kuracak

LÖSEV kanser hastalarına daha fazla umut olmak amacıyla ağını genişletiyor. Bu anlamda da Malatya’da LÖSEV irtibat ofisi kuruluyor.

Hekimhan Sazlıca Mah. Ev Yangınına B. Şehir İtfaiye’den Müdahale

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Yukarı Sazlıca Mahallesindeki bir evde çıkan yangına Malatya Büyükşehir İtfaiye Ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

MTB Başkanı Özcan Battalgazi Muhtarlarıyla Buluştu

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve yönetim Kurulunun daveti üzerine misafir oldu.

Genel Merkez ve Akçadağ Şubesinden Eğitime Katkı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından Eğitim gören okullara Akçadağ Şubesi ile birlikte Kırtasiye ve Kitap yardımında bulunuldu.

BBP Malatya’da İl Başkanı Abdulvahap Karaman Dönemi

İki Adayın Yarıştığı Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı seçimlerinde Eski Başkan Ali Rıza Ulutaş Kaybederken yeni başkan Abdulvahap Karaman büyük bir farkla seçimin galibi oldu.

Sadiye Kara Ölmeztoprak Dualarla Anıldı

Büyük Mürşid-i Kamil Şeyh Ali Kara Efendi (K.S) Hazretlerinin Biricik Nazlı Kızı Sadiye Kara Ölmeztoprak Hanımefendinin Vuslat’a erişinin 11.sene-i devriyesi nedeniyle Aşağı Örüşkü Köyünde bulunan Şeyh Ali Kara Hazretlerinin Külliyesinde Mevlid-i şerif okutuldu.

Önemli İsimler Akçadağ Genel Merkezinde

Malatya’nın en aktif ve önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi başarılı çalışmalarının karşılığını önemli isimlerin gelerek üye olmalarıyla alıyor.

Malatya da 180 çocuk Okul Destek Projesinden faydalanıyor.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Okul Destek Projesi kapsamında Malatya da 180 çocuğun faydalandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malatya’ya Geliyor

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından organize edilen “ 100 Yılında Gençlik Perspektifi” konulu Programa katılmak için Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hukuk Politikaları Kurul Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu Malatya’ya geliyor.

Selahattin Eyyubi İHL Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferinin 107.yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ve Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığında şehitleri anma programı düzenlendi.

Akçadağ Derneği Genel Merkezine Üye Yoğunluğu

Her geçen gün yeni üye kayıtlarıyla büyüyen ve güçlenen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinde üye kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

Aksoğan Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından herkesin yakınen tanıdığı, Saygı duyduğu değerli büyüğü İlhan Aksoğan vefat ederek sevenlerini üzdü.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Sahada

Battalgazi Belediyesi ekipleri Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışına rağmen aldıkları tedbirlerle vatandaşları mağdur etmedi.

Eğitimci Hakan Keleş’te Akçadağder Üyesi Oldu

Akçadağ ilçesinin yetiştirdiği Malatya Eğitim camiasının önemli önemli isimlerinden Hakan Keleş Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinde üyelik başvurusu yaparak üye oldu.

Başkan Koçak, “Sağlıklı Bir Yaşam Her İnsanın Temel Hakkıdır”

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Toplam 1263 haber.