Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Ecz. Güzin Koçak’tan TBB TÜRAVAK Genel Başkanı Enver Han’a Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak’tan Malatya E. Baro Başkanı, Türkiye Barolar Birliği TÜRAVAK Genel Başkanı Enver Han’a hayırlı olsun ziyareti.

İnalkaç Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından, Sanayi Sitesi Esnaflarından Şerafettin İnalkaç, Bahattin İnalkaç kardeşlerin muhterem anneleri Cemile İnalkaç ( 88 ) hakkın rahmetine kavuşarak vefat etti.

Sebzeciler Esnaf Odasında Yasin Yıldız Güven Tazeledi

Malatya Sebzeciler Esnaf Odası 2022 Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Yasin Yıldız güven tazeledi.

AKÇADAĞDER Ailesi Her Geçen Gün Güçleniyor

Akçadağ Dayanışma Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını Genel Başkan Murat Maskar başkanlığında gerçekleştirdi.

Gökçe Eski Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Doşar Vefat Etti

2009 – 2014 yılları arasında Doğanyol İlçesi Gökçe Belde Belediye Başkanı, 2019 Yılından beri de AK Parti’den Doğanyol ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görevine devam eden Hasan Hüseyin Doşar vefat ederek Hakka yürüdü.

Ayakkabıcı Esnafı Seçimlerde Bülent Karakoç Dedi

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda 2 aday başkanlıkta yarışırken mevcut başkan Bülent Karakoç büyük bir farkla yeniden seçildi.

Tadı damaklarda kalan Lezzetin Adresi: “YEŞİLBADE Restoran”

Yeşilyurt ilçesinde Nezih bir mekân. Vadi içinde doğa ile baş başa olan Restoranda uğramadan olmaz. Malatya’nın Geleneksel ve Izgara çeşitlerinin yer aldığı Restoran damaklarda adeta lezzet bırakıyor.

AK Partili Çalık’tan Kahveciler Odasına Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Partililerle birlikte Kahveciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Çalık Kahveciler Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Hacı Karanfil ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Partili Çalık’tan Akçadağ Esnaf Odasına Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık Beraberinde AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Hakkı Pekel ve Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak güven tazeleyen Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ADD Genel Başkanı Bozkurt: Atatürk'e Saldırı Haince Bir Eylem

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt, Atatürk anıtlarına yapılan saldırının haince hazırlanmış prokovatif eylemler olduğunu belirterek "Samsun'dan Ankara'ya Cumhuriyet yürüyüşü düzenleyeceğiz" dedi.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Galip Sökmen Atandı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut’un yerine Erzincanlı Galip Sökmen İl Müdürü olarak atandı.

Sıtmapınarı Esnaflarından DSİ Şube Müdürü Sucu’ya Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Aytaç Sucu’ya her kesimden yoğun ziyaretçi akını.

TOKİ’den Hekimhan’a Konut Projesi

Malatya’nın Hekimhan İlçesinde TOKİ Tarafından 1000 adet Konut Projesi yapımı için kollar sıvandı.

Arapgir Belediyesinin Girişimi Sonucu 2 Ürüne Daha Coğrafi İşaret Tescili

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun gayret ve girişimleri sonucu Arapgir Köhnü Üzümü, Arapgir Mor Reyhanı, Arapgir Dolaması ve Arapgir Tandır Kebabında olduğu gibi, coğrafi işaret tescili sonrasında Arapgir’e yeni iki coğrafi işaretli ürün Arapgir Pohmutu ve Arapgir Manusa Dokuması’da tescillendi.

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Kazancıoğlu’na Başkan Koçak’tan Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak Türk Haber-Sen Genel Başkanı Malatyalı Yücel Kazancıoğlu’na ziyarette bulundu.

Yeşilyurt Ziraat Odasından Başkan Ali Evren’e Ziyaret

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

AKÇADAĞDER Yönetiminden İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’a Ziyaret

Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim Kurulu üyeleri Malatya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’a ,makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan İnce” Taşımalı Servislerde Kontak Kapatacağız”

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce Taşımalı Servis esnaflarına Milli Eğitim Bakanlığınca Mazot farkı verilmediği takdirde hafta sonu Cuma günü Malatya genelinde kontak kapatmayı düşündüklerini belirtti.

Başkan Maskar” Akçadağ Ziraat Odasını Başarılı Buluyoruz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Henel Başkanı Murat Maskar Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya’nın en çok üye çiftçisini bünyesinde bulunduran Akçadağ Ziraat Odasına ziyarette bulundular.

Toplam 1293 haber.