Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Tekgül ve Bayduz Ailelerinin Mutlu Günü

Tarih 22.02.2022 yi gösterirken Tuğba Bayduz ve Mahmut Tekgül Çifti Evlilik müessesesine Nikah töreniyle ilk adımı attılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz’den Akçadağ Esnaf Odasına Ziyaret

Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz Şube müdürleri ve Akçadağ İlçe Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Fatih Uçar ile birlikte Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyaret gerçekleştirdiler.

ESKKK Başkanı Ali Evren MGC Başkanı Güner’e Ahilik Kalemi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren’e İadeyi ziyarette bulunan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner’e Ahilik Kalemi.

Durucasu E. Belediye Başkanı Vahap Karaçay Vefat Etti

Yazıhan İlçesinin önemli Ailelerinden Av. Serdar Karaçay’ın babası Bir Dönem Yazıhan Sulama Birliği Başkanlığı ve Durucasu Eski Belde Belediye Başkanı Vahap Karaçay vefat etti.

Akbulut ve Maskar Ailelerinden Muhteşem Düğün

Malatya’nın önemli Ailelerinden Öztürk Pastanelerinin Sahibi Akbulut Ailesinin Kızı Havva Akbulut ile Akçadağ ilçesinin önemli Ailelerinden Maskar Ailesinin Oğlu Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar Muhteşem bir düğün merasimiyle evliliğe ilk adımı attılar.

İl Müdürü Sökmen" Yeni Huzur Evleri Yapacağız"

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Atanan Galip Sökmen’i ziyaret etti:

Başar” Üreticilerimiz Bu Fiyatlarla Üretim Yapamaz”

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar 2022 yılında üreticileri zor bir dönem beklediğini belirterek Devletin üreticiye vereceği desteklerin gelen zamlara göre ayarlanmasını istedi.

Özelçi Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Cadde Kayısının Sahibi İsmail Özelçi’nin Kardeşi Fatih Özelçi vefat ederek hakka yürüdü.

Başkan Ecz. Güzin Koçak’tan TBB TÜRAVAK Genel Başkanı Enver Han’a Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak’tan Malatya E. Baro Başkanı, Türkiye Barolar Birliği TÜRAVAK Genel Başkanı Enver Han’a hayırlı olsun ziyareti.

İnalkaç Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından, Sanayi Sitesi Esnaflarından Şerafettin İnalkaç, Bahattin İnalkaç kardeşlerin muhterem anneleri Cemile İnalkaç ( 88 ) hakkın rahmetine kavuşarak vefat etti.

Sebzeciler Esnaf Odasında Yasin Yıldız Güven Tazeledi

Malatya Sebzeciler Esnaf Odası 2022 Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Yasin Yıldız güven tazeledi.

AKÇADAĞDER Ailesi Her Geçen Gün Güçleniyor

Akçadağ Dayanışma Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını Genel Başkan Murat Maskar başkanlığında gerçekleştirdi.

Gökçe Eski Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Doşar Vefat Etti

2009 – 2014 yılları arasında Doğanyol İlçesi Gökçe Belde Belediye Başkanı, 2019 Yılından beri de AK Parti’den Doğanyol ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak görevine devam eden Hasan Hüseyin Doşar vefat ederek Hakka yürüdü.

Ayakkabıcı Esnafı Seçimlerde Bülent Karakoç Dedi

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda 2 aday başkanlıkta yarışırken mevcut başkan Bülent Karakoç büyük bir farkla yeniden seçildi.

Tadı damaklarda kalan Lezzetin Adresi: “YEŞİLBADE Restoran”

Yeşilyurt ilçesinde Nezih bir mekân. Vadi içinde doğa ile baş başa olan Restoranda uğramadan olmaz. Malatya’nın Geleneksel ve Izgara çeşitlerinin yer aldığı Restoran damaklarda adeta lezzet bırakıyor.

AK Partili Çalık’tan Kahveciler Odasına Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Partililerle birlikte Kahveciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Çalık Kahveciler Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Hacı Karanfil ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Partili Çalık’tan Akçadağ Esnaf Odasına Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık Beraberinde AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Hakkı Pekel ve Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak güven tazeleyen Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ADD Genel Başkanı Bozkurt: Atatürk'e Saldırı Haince Bir Eylem

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt, Atatürk anıtlarına yapılan saldırının haince hazırlanmış prokovatif eylemler olduğunu belirterek "Samsun'dan Ankara'ya Cumhuriyet yürüyüşü düzenleyeceğiz" dedi.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Galip Sökmen Atandı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut’un yerine Erzincanlı Galip Sökmen İl Müdürü olarak atandı.

Toplam 1263 haber.