Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin Konuğu Rektör Prof. Dr. Kızılay Oldu

Battalgazi Muhtarlar Derneği her hafta düzenli olarak yaptığı yönetim kurulu istişare toplantılarına devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’na Baskilliler Derneğinden Teşekkür

Malatya ve Baskil ilçesinde hemşerilerini bir çatı altında toplayan, önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Türk Kızılay Malatya Şubesinden Derin Haber’e Teşekkür Belgesi

Türk Kızılayı Malatya şubesi tarafından www.malatyaderinhaber.com Ailesine Kızılay’ın çalışmalarına katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi.

Başkan A. Murat Avcıgil” Esnafımız İçin Yola Çıktık”

Malatya İmalat - demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı H. Murat Avcıgil” Destek Sanayi Esnafımızdan Hizmet Bizden “ diyerek kazanan Sanayi Esnaflarının olacağını belirtti.

İyi Parti Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Teşkilatlarından Üye Standı

İyi Parti Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe teşkilatları vatandaşları Üye kaydı yapmak için Malatya’nın çeşitli noktalarında Üye kayıt standı açtılar.

Başkan Zelyurt’tan Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’e Ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Kooperatif Başkanı Ali Evren'i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Malatyalı Polis Memuru Ferhat Özcan İçin Hakkari'de Tören Düzenlendi

Malatyalı polis memuru için düzenlenen törene Hakkari’nin Malatyalı Valisi İdris Akbıyık, Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve üst düzey yöneticiler ile Meslektaşları katıldı.

Baskilliler Derneğine Protokol Ziyareti

Malatya’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneği Battalgazi İlçesinin Protokol üyelerini hizmet binasında misafir etti.

AKÇADAĞDER Yerel Basını Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Malatya’da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dernek binasında kutladı.

MESOB Başkanı Keskin Güven Tazeledi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda tek liste ile yeniden oda başkanı seçildi.

Zafer Partisi Malatya’da Güçlü İsimlerle Teşkilatlanıyor

Zafer Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine Murat Oral atandı.

Başkan İsa Özkan’dan Önemli Teklif

Darende Belediye Meclisinden önemli karar

TÜGVA Akçadağ Programlarına Büyük İlgi

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Türkiye genelinde olduğu gibi Akçadağ ilçesinde programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Halkbankası Merkez Şube Müdürü Tekin’den Malatya ESKKK’ye Ziyaret

Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Hürriyet Tekin beraberinde Kooperatif ve Krediler Yetkilisi Ramazan Ercan ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren’e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Taçyıldız Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Nasuhi Caddesinde yılların Fırıncılarından renkli simasıyla herkesin yakınen tanıdığı Mahmut Taçyıldız vefat etti.

Başkan A. Yaşılak” Destek Sizden Hizmet Bizden”

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Murat Yaşılak meslektaşlarının Oda seçimlerinde “ Gelin Hep Birlikte Odamızı Yönetelim” diyerek “ Değişim Zamanı” dedi.

Lokantacılar ve Kebapçılar Odasına Güçlü Aday

Başkan Adayı Murat Keskin” Esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını gündeme getirip çözümler üreteceğiz”

Halkbank Bölge Koordinatörü Koramaz’dan TESKOMB Bölge Başkanı Bayram’a Ziyaret

Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz beraberinde Pazarlama Müdürü Ahmet Turan Başer ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Yaman Lostra Salonundan Örnek Davranış

Malatya’nın önemli Eşraflarından Ayakkabı sektörünün yakınen tanıdığı Malatyalıların Malatya Park AVM’deki ayakkabı kliniği Yaman Lostra Salonu örnek olmaya devam ediyor.

Toplam 1294 haber.