Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Sıtmapınarı Esnaflarından DSİ Şube Müdürü Sucu’ya Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Aytaç Sucu’ya her kesimden yoğun ziyaretçi akını.

TOKİ’den Hekimhan’a Konut Projesi

Malatya’nın Hekimhan İlçesinde TOKİ Tarafından 1000 adet Konut Projesi yapımı için kollar sıvandı.

Arapgir Belediyesinin Girişimi Sonucu 2 Ürüne Daha Coğrafi İşaret Tescili

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun gayret ve girişimleri sonucu Arapgir Köhnü Üzümü, Arapgir Mor Reyhanı, Arapgir Dolaması ve Arapgir Tandır Kebabında olduğu gibi, coğrafi işaret tescili sonrasında Arapgir’e yeni iki coğrafi işaretli ürün Arapgir Pohmutu ve Arapgir Manusa Dokuması’da tescillendi.

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Kazancıoğlu’na Başkan Koçak’tan Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak Türk Haber-Sen Genel Başkanı Malatyalı Yücel Kazancıoğlu’na ziyarette bulundu.

Yeşilyurt Ziraat Odasından Başkan Ali Evren’e Ziyaret

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

AKÇADAĞDER Yönetiminden İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’a Ziyaret

Kısa adı AKÇADAĞDER olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim Kurulu üyeleri Malatya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’a ,makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan İnce” Taşımalı Servislerde Kontak Kapatacağız”

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce Taşımalı Servis esnaflarına Milli Eğitim Bakanlığınca Mazot farkı verilmediği takdirde hafta sonu Cuma günü Malatya genelinde kontak kapatmayı düşündüklerini belirtti.

Başkan Maskar” Akçadağ Ziraat Odasını Başarılı Buluyoruz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Henel Başkanı Murat Maskar Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya’nın en çok üye çiftçisini bünyesinde bulunduran Akçadağ Ziraat Odasına ziyarette bulundular.

B. Şehir Zabıta Daire Bşk. Hanbay’dan Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Bakkallar Odasında Necdet Özyalın Dönemi

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Seçimlerinde 4 aday yarışırken Necdet Özyalın büyük farkla seçimin galibi olarak yeni başkan seçildi.

AKÇADAĞDER Yönetiminden Emlakçılar Odasına Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar geçtiğimiz hafta olağan kongrede güven tazeleyen Malatya Emlakçılar Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak” Emlak Sektörü önemli, bir Pazar” dedi.

Başkan Güder’den Fırıncılar Odasına Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Olağan genel kurulunu tamamlayarak yeniden güven tazeleyen Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik etti.

Genel Başkan Abdullah Koç Hasar Gören Çiftlikleri İnceledi

Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Abdullah Koç Malatya’ya gelerek kar yağışından dolayı hasar gören üreticileri ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Malatya İl Temsilciliğinden Vali Baruş’a Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Önder Akgül beraberinde Şube Başkanları ile birlikte Malatya Valisi Aydın Baruş’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Özcan Ulusal Eğitime Katkı Protokol Törenine Katıldı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan Ulusal Eğitime Katkı Protokol Törenine katılım sağlayarak mesleki eğitime artan talebe katkıda bulunmak adına görüş, öneri ve beklentileri dile getirdi.

MESOB Başkanı Keskin’den Regaip Kandili Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Şevket Keskin Regaip Kandili ve üç aylar vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Gezer’den Akçadağ Esnaf Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak güven tazeleyen Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baskilliler Derneği Önemli Konukları Ağırladı

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneği Elazığ’dan önemli konukları ağırladı.

Ünlü Kardiyolog Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den AKÇADAĞDER’e Ziyaret

Malatya İnönü Üniversitesi Kardiyoloji ABD Başkanı Türkiye’nin sayılı Kardiyologlarından Akçadağlı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyaret.

Toplam 1263 haber.