Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Yazıhan Muhtarlarından Başkan Öztürk’e Ziyaret

Yazıhan İlçe Mahalle Muhtarlarından Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’e topluca ziyaret gerçekleştirildi.

Yiğit Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Villa Cafe & Restoran işletmecisi Abdullah Yiğit’in annesi Firdevs Yiğit vefat ederek Hakka yürüdü.

Miraç Akdoğan’dan “ Ahde Vefa” Eski ANAP’lılarla Bayramlaşma Töreni...

Anavatan Partisinin il başkanlığı yapan daha sonra Anavatan Partisinden Milletvekili seçilerek Malatya’ya hizmet eden eski Milletvekili Miraç Akdoğan, Aksaç Otelinde “Ahde Vefa “ Bayramlaşma töreni düzenleyerek eski yol ve dava arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Bayramlaşma Törenine Büyük İlgi

Malatya Valiliği Tarafından Hürriyet Parkında BELSOS tesislerinde düzenlenen Bayramlaşma törenine ilginin yüksek olması dikkat çekti.

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Yıldız; Bayramların Özünde, Dayanışma, Hoşgörü, Barış ve Mutluluk Vardır”

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Battal Yıldız Bayram Mesajı yayınlayarak tüm Malatyalıların Ramazan Bayramını Kutladı.

Kanalboyu Esnaflarının Sorunları Mv. Çalık’a Anlatıldı

Kernek Mahallesi Kanalboyu Cadesi esnaflarının sorunları ve talepleri AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e anlatıldı.

Akçadağ’ın Sulamada Kapalı Sistemi Ne Oldu?

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” İlgililere Soruyorum Yıllardır Kapalı sistem Sulama İle İlgili Verilen Bu Söz Neden Tutulmuyor”

Malatya Bürokrasisi Darende İlçesinde İftar’da Buluştu

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın davetlisi olarak Darende ilçesinde iftar programına katılan Malatya Bürokrasisi İlçenin manevi atmosferinde İftarda oruçlarını açtılar.

Fırınlarda Tatlı Mesaisi

Yaklaşan Ramazan Bayramı diğer adıyla Şeker Bayramı olarak bilinen Bayrama sayılı günler kala Malatya’nın evlerde açılan meşhur ev tatlıları Ekmek fırınlarında pişirime gelmeye Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifinde siparişler yapılmaya başlandı.

DİVAN Hastanesi Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Divan Hastanesi her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar yemeği geleneğini Pandemi nedeniyle iki yılın ardından Kadir Gecesinde Personelleri ile iftarda yeniden bir araya geldi.

Gönül Dostları Aşağı Örükçü’de Kadir gecesinde Buluştu

Malatya’nın Akçadağ ilçesi Aşağı Örükçü mahallesinde bulunan Büyük Mutasavvıf Ali Kara Efendi Hazretleri Külliyesinde gönül dostları Kadir gecesinde buluşarak ellerini semaya açıp dua ve ibadet ettiler.

Hamsiköy Sütlacı Eşliğinde Muhabbetin Adresi Künefeji Oldu

Malatya’nın en nezih ve özel ortamlarından biri olma özelliğine kavuşan, açıldığı günden bu yana Malatyalıların yoğun ilgisiyle rağbet gören Künefeji Malatya’da sürpriz misafirlerin ortak buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Maskar” Akçadağ’a Hizmet Boynumuzun Borcudur”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Rabbim bu ayda Hayra sebep olanlardan razı olsun. Ayetlerde açıkça ifade edildiği gibi müminin hedefi hayırda koşmak ve yarışmaktır” dedi.

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu Arnavutluk’ta Türkiye Adına Yarışacak

Malatya’nın Saygın ve mesleğinde kendine has farklı stiliyle Türkiye’de dereceleri bulunan Marka değerinin haklı gururunu yaşayan Şener Eroğlu Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Türkiye’yi temsilen uluslararası yarışmalara katılacak.

Veli Kara gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Danışmanı Malatya Gazeteciler Cemiyetinin eski yöneticilerinden Gazeteci Hasan Kara ve Ali Kara’nın değerli babaları Veli Kara ebedi yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Şehit Aytaç Altunörs Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen Malatyalı Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs ( 34 ) son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Prof. Dr. Yılmaz" Birlikteliğimiz, Başarımızın Kaynağıdır"

Sağlık hizmetlerinin ancak bir ekip ruhuyla hareket edildiği taktirde hedeflenen başarıya ulaşılabilir gerçeğini ispatlarcasına İnönü Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı tüm çalışanların katılımıyla iftar programında bir araya geldi.

Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğinden Geleneksel İftar Yemeği

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 1. Geleneksel iftar yemeği programına Malatya’daki Bingöllü Hemşerileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Bürokrat ve seçkin davetli topluluğuyla katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar’ın Acı Günü

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Babaannesi Keziban Çınar vefat etti.

Toplam 1263 haber.