Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Gürkan ve Güder’den Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli ve aktif sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve yönetim kurulu üyeleri önemli isimleri Baskilliler derneğinde misafir etti.

Maskar” Bizim Sevdamız Akçadağ”

Akçadağ İlçesinde Taşları yerinden oynatan dengeleri değiştiren Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağlıyız, Gururluyuz, Mutluyuz” dedi.

Çelik ve Sun Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’da yaz mevsimi ile birlikte bekarlığa veda edenler kervanına Malatya’nın önemli eşraflarından Siyasetçi- İş İnsanı Taner Çelik’in oğlu Turizm sektörünün sevilen ismi Ahmet Çelik’te katıldı.

Dalbastı Kirazına Büyük Rağbet

Yeşilyurt’un Dünyaca ünlü Dalbastı Kirazı Yeşilyurt İlçesindeki esnafların tezgâhlarında yerini alırken Kiraz severlerin akınına uğruyor.

Başkan Altunkara”Hayaldi Gerçek Oldu”

Elazığ’ın Baskil ilçesi Fırat Baraj Kenarı Kale Köyünde bulunan Anadolu Erenlerinden Sancaktar Abdulvahap Gazi’nin Türbesinin bulunduğu Muşar Dağının kuzey yamacında yol açma çalışmaları başladı.

Ulusal Resim Sergisi Açılışına Yoğun İlgi

Geleneksel Yılsonu Resim sergisinin açılışı Malatyapark AVM’de kalabalık bir davetli topluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Başakşehir Malatyalılar Derneğinden Geleneksel Sünnet Şöleni

Kısa adı BAMDER olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Erdal Tunç’un yaptığı Başakşehir Malatyalılar Derneği geleneksel 2. Sünnet şöleni yoğun katılımla ve muhteşem organizasyonla gerçekleşti.

AGC Başkanı Zeki Dişkaya’dan TSO’ya sert Tepki

Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya” Ticaret ve Sanayi Odası mı, Esnafını Soyma Odası mı ? Esnafı Tüccarı Sanayiciyi Bu Oda Ağalığından ve Zulmünden Kurtarın” dedi.

Tuğçe ve Onurhan Dillere Destan Düğün ile Evlendi.

Malatya’da son yılların en özel ve güzel düğün merasimi Malatya’nın Önemli Ailelerinden Kırçuval Ailesinin Oğlu Onurhan Kırçuval ile Yeşilyurt İlçesinin önemli Değerlerinden Karataş Ailesinin Kızı Tuğçe Karataş rüya gibi bir düğün töreniyle evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Arapgirli Öğretmen ve Öğrencilerden Sürpriz Ziyaret

Malatya’nın Arapgir ilçesinde Öğrenciler için Çanakkale’ye tur düzenleyen Okul yöneticileri ve öğrenciler yol güzergahında Ankara’da Arapgir Kalkındırma Derneğine misafir oldular.

Yazıhan Belediye Başkanı Öztürk Vaatlerini Gerçekleştiriyor

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk Belediye Başkanlığı seçimlerinde Yazıhan halkına söz verdiği vaatlerini sırayla hayata geçirterek takdir alıyor.

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Doğanşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanı Cengiz Özdemir’in Muhterem Annesi Gülseren Özdemir vefat ederek Hakka Yürüdü.

AKÇADAĞDER Genel Merkez Yöneticilerinden Türk Telekom İl Müdürlüğüne Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan’a ziyarette bulundular.

Türk Ocakları Yönetiminden Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i Makamında ziyaret edip başarılı çalışmalardan dolayı Plaket takdim ederek kutladılar.

Başkan Evren" SGK Hizmet Binası Malatya'mıza Hayırlı Olsun"

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek Yeni yapılan ve taşınılan SGK İl Binasına ziyaret gerçekleştirerek SGK İl Müdür Tekin Kutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Ali Bozkurt'tan Bursa Valisi Yakup Canpolat’a Ziyaret

Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) 2. Başkanı, Bursa Darendeliler Derneği Başkanı Ali Bozkurt Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

AKÇADAĞDER Yönetiminden TCDD 5. Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ – Malatya Arası Tren Yolcu Taşımacılığı Mutlaka Olmalı…”

Tebrikler Malatyalı Şener Eroğlu, Türkiye Dünya Şampiyonu

28 – 29 – 30 - 31 Mayıs 2022 tarihinde Arnavutluğun Başkenti Tiran’da gerçekleştirilen Global fashıon Progress GFB Kuaför Uluslararası Yarışmalarında Takım olarak Türkiye Dünya Şampiyonu oldu.

İyi Parti Malatya Teşkilatından Anlamlı Etkinlik

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı birlikte“ Sürdürülebilir bir gelecek için bir pedal de sen çevir” etkinliği düzenledi.

Toplam 1261 haber.