Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Bekir Conger’den Isparta ve Konya’da İnceleme Gezisi

Malatya Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta ve Konya illerinde bulundu.

Akçadağ ESKKK Başkanı Yardımcı İle Devam Kararı

Akçadağ İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla ve devletin Esnaflara verdiği kredilerde kolaylıklar sağlamasıyla gündeme gelen Battal Yardımcı Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Kongresinde yeniden güven tazeledi.

Yazıhan Kaymakamı Baytak’tan TÜRK OCAĞI’na Ziyaret

Yazıhan İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak Malatya TÜRK OCAĞI’na ziyarette bulundu.

İYİ Parti Mv. A. Adayı Sarıtaç’tan Dünya Şampiyonu Eroğlu’na Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu’na tebrik ziyaretleri halen sürerken bir ziyarette İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Asuman Sarıtaç’tan geldi.

MADEF Ailesi Kahvaltı ve Boğaz Turunda Biraraya Geldi

Malatya Dernekler Federasyonu ( MADEF ) Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Gençlik Kolları ve Aileleriyle birlikte Valide Sultan Gemisinde Sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Muhtar Polat: Mahallemizin Çevresi Düzenli Temizleniyor

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat temizlik çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediyesine teşekkür etti.

Yeşilyurt ESKKK Başkanı Canal’a Doğum Günü Sürprizi

Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Kazım Karabekir Canal’a doğum gününde personellerden Doğum günü pastası sürprizi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin Çiftçi Buluşmalarına Devam Ediyor

Üreten Kayseri gelişen TÜRKİYE, Türkiye Üretiyor Sen Üret Yeter sloganıyla Kayseri İl Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin 2022 yılındaki Çiftçi Buluşmalarını 2023 yılında da sürdürmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 Ödül Birden

Akademik Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ve Başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 farklı kategoride 3 Ödül birden alarak taçlandırdı.

AKÇADAĞDER 2023’ün İlk Misafirlerini Ağırladı

2022 yılında önemli faaliyetlerle ve ziyaretçiler ile yılboyu Önemli konukları misafir eden Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 2023 yılının ilk misafirlerini de konuk etti.

Velioğlu Aşiretinden Coşkun Gültekin’in Acı Günü

Velioğlu Aşireti Velizâde Hüseyin Efendi 3. Kuşak Torunu, aynı zamanda TürkBirDev Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin’in babası Malatya’nın önemli eşraflarından Zeynal Abidin Gültekin vefat etti.

Doktor Mustafa Eroğlu Vefat Etti

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mustafa Eroğlu vefat etti.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Turfanda Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Diş Hekimi Tuncay Turfanda ( 82 ) bir süredir tedavi gördüğü yaşam mücadelesine yenik düşerek vefat etti.

ESENLİK Marketlere Malatyalılar Güveniyor

Malatyalıların Ortak değeri Esenlik Marketler vatandaşların alım gücüne uygun kaliteli ürünleri cüzi kar farkıyla vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ediyor.

At Sevgisinden Nalbantçılığa Giden Hayat Hikayesi

Küçük yaşlarda başlayan At Sevgisi 32 Yaşındaki Muhammet Fatih Uğurlu’yu Nalbant olarak Türkiye’de hayatının ayrılmaz bir mesleği olarak bütünleştirmiş.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği E. Bakan Seyfi Oktay’ı Ağırladı

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği her hafta sonu geleneksel hale getirdiği kahvaltı Programında buluşalım etkinliğinde üyeler ve misafirlerle buluşmaya devam ediyor.

Malatyalı Muhtarlar ve AKCADAĞDER’den Vali Çuhadar’a Taziye Ziyareti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadır'ın vefat eden muhterem babası Yaşar Çuhadar için taziye ziyaretleri sürüyor.

Malatyalı Vali Hakkari’ye Hayat Veriyor

Aslen Malatyalı olan Hakkari Valisi aynı zamanda Hakkari Belediye Başkan Vekili olan İdris Akbıyık, çalışmaları ve projeleri ile adeta şehre hayat veriyor.

Toplam 1293 haber.