Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatya’da Her Yer Sessizliğe Büründü

Cıvıl, Cıvıl ve hareketli olanMalatya’da Depremden Dolayı Sessizliğe Bürünürken Yaşanan Göç Trafik Sorununu da bitirdi

Malatya’da Belli Noktalarda Üreticilerden Süt Alımı Başladı

Malatya İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu sosyal medya hesabından Battalgazi, Yeşilyurt ve Yazıhan İlçelerindeki üreticilerden sütlerin alımına başlandığını duyurdu.

Mütevelli Heyetinden Akçadağ Ören’de İnceleme

10 ili kapsayan ve asrın felaketi olarak yaşanan Deprem felaketinde Malatya’da en fazla zararın olduğu Mahallelerden olan Ören’de Akçadağ Kaymakamlığı Mütevelli heyeti incelemelerde bulundu.

Bu Zor Günleri de Birlik ve Beraberlik İçerisinde Atlatacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e vatandaşlardan Kentsel dönüşüm teşekkürü gelirken yapılan işin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı.

Günata; Milletin Devlete, Devletin Millete Sarılacağı Gün Bugündür

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Deprem hadisesinden herkesin ders çıkarması gerektiğini belirterek” Devlet millet beraberliğinin geleceğimizi de yönlendireceği nesillere örnek olunacak gayretleri göstermek boynumuzun borcudur” dedi.

Günata; Malatya Bizim, Memleket Bizim

Malatya Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata” Malatya Bizim, Memleket Bizim” diyerek İlgililerin dikkatine başlıklı bir mesaj yayınladı.

Av. İhsan Koca’nın Acı Günü

Malatya’nın önemli Ailelerinden AK Parti E. Milletvekili Mevcut AK Parti Malatya İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın Annesi Fatma Koca vefat ederek Hakka yürüdü.

Pütürge Beyleri Derneği Sahada Takdir Topluyor

Malatya’nın önemli STK’larından Malatya Pütürge Beyleri Derneği Başkan Emin Ayten ve dernek üyeleri tarafından deprem felaketinin ilk gününden itibaren ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırılmaya devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları Deprem Bölgesini İnceledi

Kardeş Şehir Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Başkan Gürkan ile Birlikte Malatya’da Konteynır kentte incelemelerde bulundu…

AKÇADAĞDER Hemşerilerinin Yaraların Sarıyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ Genelinde incelemeler yaparak gerekli ihtiyaçları temin etmeye devam ediyor.

Depremde Bir Kahraman; Ramazan Özcan

İçerisinde Malatya’nın’ da bulunduğu 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde canını hiçe sayarak enkazdakilere yardıma koşan, sokakta aç, susuz, açıkta kalan hemşerilerine umut olmaya çalışan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan dualar almaya devam ediyor.

Suçlu Sadece Müteahitler mi?

Malatya’nın bir deprem bölgesi içerisinde yer alındığı bilinmesine rağmen tarım arazilerinin imara açılmasına izin verenlerinde yargı önünde hesap vermesi gerekmez mi?

Pütürge Dernekler Federasyonu Deprem Bölgesinde

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Malatya’daki yaraları sarmak üzere ilk yardım tırlarını Ankara Malatyalılar Derneği gibi Malatya’ya ulaştırarak takdir almıştı.

Elazığ Türk Ocaklarından Malatyalı Depremzedelere 1000 kişilik Yemek

6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebep olan Depremde Komşu İl Elazığ Malatyalıların yararlını sarmak üzere ilk desteği verirken yardımlar halen artarak devam ediyor.

Deprem ve Düşündürdükleri

Öncelikle Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun’a ve MADEF Genel Merkezine çok teşekkür ediyorum.

Darende Ziraat Odasında Orhan Karaca Güven Tazeledi

Darende Ziraat Odası Olağan genel Kurulunda mevcut Başkan Orhan Karaca Büyük bir farkla seçimin galibi oldu.

MADEF Yönetim Kurulu Toplandı

Kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Kongreden sonra İlk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Ziraat Odasında Doğan Solmaz İle Devam Kararı

Yeşilyurt Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İki adayın yarıştığı Yeşilyurt Ziraat Odasında mevcut Başkan Doğan Solmaz yeniden güven tazeledi.

Akçadağ Geleceğini Şekillendirecek

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeni Yüzyıl’da Akçadağ’ın geleceğinin şekilleneceği adımların çok iyi atılması gerektiğinin altını çizerek siyasileri uyardı.

Toplam 1299 haber.