Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akçadağ Kepez Mahallesinin Yol ve Su Sorunu Ne Zaman Çözülecek

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Kepez Mahallesinin Yol ve Su sorunu yetkililerden çözüm bekliyor.

Malatya Deprem Sınavından Geçebilecek Mi?

Asrın felaketi diye kabul edilen ve şiddeti yüzlerce Atom bombasına denk Kahramanmaraş Depremlerinin üzerinden 7 ay gibi bir süre öyle veya böyle geçti.

Maskar” Makamlar Sorunları Çözme Yeridir”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” en hayırlı iş İnsanlara yapılan hizmettir” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür’den Malatya Fayı Uyarısı

Deprem ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabı Twitter’den Malatya fayı ile ilgili dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Kaya Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, ayrıca MASKİ Müşteri Hiz. Kurumsal İletişim Daire Başkanı Ahmet Yalınkılıç’ın dayısının oğlu Abdullah Kaya vefat etti.

Esenlik Ticari Direktörü Ömür Yoldaş'tan Esenlik Marketlere Ziyaret

Esenlik Ticari Direktörü Ömür YOLDAŞ ve Dış Birimler Koordinatörü Eyüp Mustafa ALKAN Büyük indirimler ile yeni hizmete açılan Fahri Kayahan ve Samanköy Konteyner Kent Şubelerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Haftanın Fırsatları Esenlik Süper Marketlerde Dev Kampanya

Kaliteli ve güvenli alışveriş anlayışını ve heyecanını hiç bir zaman kaybetmeden hizmet verilmesini sağlayan Genel Müdür Ata Ünlü ve Ticari Direktör Ömür Yoldaş’ın çizdiği yol haritası ile Yenilenmeye ve Malatya halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’ye Başkan Gürkan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan, ziyaret esnasında Yeni Adliye Sarayının ihalesinin 24 Ağustos 2023 (bugün) tarihinde yapılacağını söyledi.

Malatya’da Deprem

Malatya’da Sabah saatlerinde merkez üssü Yeşilyurt olan 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü’de Açıldı

Doğanşehirli kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde kurulan S.S Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü Mahallesinde açılışını gerçekleştirerek faaliyetine başladı.

Bozkurt Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Darende İlçesinin önemli eşraflarından Malatya Belediyesi eski dönem Belediye Başkan Yardımcısı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı yapan ve emekli olan Alican Bozkurt’un Amcası oğlu Abdullah Bozkurt vefat etti.

MADEF Gençlik Kollarından” Çocuklar Gülsün” Programı

MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş” Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte depremzede hemşerilerimizin ve memleketimizin yanında olduğumuzun sözünü verdik.”

Arapgir Deli Kız Baklavası’na Coğrafi Tescil Belgesi

Malatya’nın yöresel lezzetlerinden “Arapgir Deli Kız Baklavası” coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Başkan Öztürk” Boztepe Barajı Pompaj Sulama Sahası İhalesi Ağustos’ta”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçenin gelişimine büyük atkı sunacak yatırımları ve projeleri hayata geçirtmek için büyük mücadeleler verirken girişimleri sonucu hizmetlerde sonuçlanmaya başlıyor.

Yılın En Yoğun Katılımlı Aşure Programı AKÇADAĞDER Ailesinden

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yine önemli bir organizasyona imza atarak Geleneksel Aşure programıyla 2023 yılının en kalabalık programını gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı’dan Esnaf Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı göreve hızlı başladı. Ticaretin sürekliliğini sağlamaya çalışan Malatyalı esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Ortaç” Güzel Adamlar Güzel İşler Yaparlar”

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin konuğu Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu oldu.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Görevine Başladı

Hakkari Valiliğinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’da yoğun ilgi ve protokol tarafından törenle karşılandı.

MASKİ’den Su İçilebilir Uyarısı

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yeni duyuruyla suların güvenle içilebileceğini belirtti.

Toplam 1302 haber.